Neler Yeni

MİNECRAFT YÜKSEK FPS ALIYORUM ANCAK OYUN AKICI DEĞİL.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bedirhan ANKIT
Merhaba arkadaşlar yeni bi sistem aldım bi kaç tane oyun indirdim onlarda bi sıkıntı yok ama minecraft ta 1500 fps almama rağmen oyun akıcı değil kasıyor gibi yani rdr2 cyberpunk gibi oyunları kaldıran pc neden bunda yüksek fps alıp akıcı olmuyor kasıyor yerdım edersenin sevinirim gerçekten sinir bozucu bir şey

Esekk02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Murat
Merhaba arkadaşlar yeni bi sistem aldım bi kaç tane oyun indirdim onlarda bi sıkıntı yok ama minecraft ta 1500 fps almama rağmen oyun akıcı değil kasıyor gibi yani rdr2 cyberpunk gibi oyunları kaldıran pc neden bunda yüksek fps alıp akıcı olmuyor kasıyor yerdım edersenin sevinirim gerçekten sinir bozucu bir şey
ayarlarda hatırladım kadarıyla fps kısıtlam gibi bişey olucak onu kısıtlayın monitörünüz kaç hz ise düzelir

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Lloyd
FPS'i sabitleyip G-Sync/FreeSync aç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bedirhan ANKIT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
monitörüm gerçekten kötü 60 hz 2012 model ondan kaynaklı olabilirmi

throns

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cuma ali
sorunu bi zamanler bende yaşamıştım ayarlardan maksimum fps yaparsan yüksek fps alırsın ama işlemci ve ekran kartını zorlamış olursun buda akıcılıgı etkiler hatta chunk ların yüklenmemesi ve fps drop gibi sorunlara neden olur monitörün 60hz ise orda 10000 de yazsa senin görecegin 60 fps civarı olur benim tavsiyem maximum fps yi 65 yapman farkı göreceksin.

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Aslak
Bu senin genelde donma takılma gibi şeyler fps kısıtlama ile alakali değildir msi afterbrunerdan bakarsan göreceksindirki gecikme dalgalanmalarından dolayı yaşanır bunun net çözümünü bilmiyorum ama 3 farkli nedeni olabilir
1 ssd i hızın çok düşüktür yetersiz gelir
2 önbellek azdır ve yetersiz gelmeye başlamiştir
3 ram hızın düşüktür
1 tane daha neden var ama bunun pek olası olduğunu sanmam işlemci mhz si düşüktür ama bu olsaydi büyük ihtimalle 1500 fps alamayabilirdin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistem bilgilerini yazsana bi bakalım mhz falan dahil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,772
Üyeler
161,132
Son üye
KaizenTaha
Top Bottom