Neler Yeni

Minecraft zehir etkisi gitmiyor.

ıslatılan ahmak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
ıslatılan ahmak
Selam dostlar. Oyunu en son 4-5 sene önce kötü bir bilgisayardan oynuyordum. Şimdi sıkıntıdan modlu bir şekilde oynayayım dedim. Geçen gün maden yaparken birden zehir geldi. Etrafımda hiç bir mob yoktu. Zehir süresi 0:00 olarak gözüküyor. Süt falan içincede gitmiyor. Yarım kalbe kadar indirip bırakıyor. Bir moddan kaynaklandığını düşünüyorum ama çözümü bulamadım. Oyunu 1.7.10 sürümünde oynuyorum. Kullandığım modları aşağıya bırakıyorum. Çözümü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim :).

asfdasf.png

YiğitAysul

80+ Silver
Damage le başlayan olabilir moddan dolayısıyla emin değilim ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatta bunla uğraşma bir kod vardı Clear effect diye onu bir dene

ıslatılan ahmak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
ıslatılan ahmak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Damage İndicators modundan bahsediyorsanız sanmıyorum. O mod sadece sağ üstte hangi mobun kaç canı olduğunu gösteriyor.

modları baştan kurmayı denedin mi
Save'm sıkıntıya girer diye düşündüm o yüzden denemedim.

Hatta bunla uğraşma bir kod vardı Clear effect diye onu bir dene
Deneyeyim hemen.

YiğitAysul

80+ Silver
Damage İndicators modundan bahsediyorsanız sanmıyorum. O mod sadece sağ üstte hangi mobun kaç canı olduğunu gösteriyor.

Save'm sıkıntıya girer diye düşündüm o yüzden denemedim.
Kodu denemelisin ama save sıkıntı olur mu bilmiyorum

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Selam dostlar. Oyunu en son 4-5 sene önce kötü bir bilgisayardan oynuyordum. Şimdi sıkıntıdan modlu bir şekilde oynayayım dedim. Geçen gün maden yaparken birden zehir geldi. Etrafımda hiç bir mob yoktu. Zehir süresi 0:00 olarak gözüküyor. Süt falan içincede gitmiyor. Yarım kalbe kadar indirip bırakıyor. Bir moddan kaynaklandığını düşünüyorum ama çözümü bulamadım. Oyunu 1.7.10 sürümünde oynuyorum. Kullandığım modları aşağıya bırakıyorum. Çözümü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim :).

Alıntıyı görüntüle
sana şöyle söyleyeyim bendede hiç mod kullanmazken bu tarz bi sorun vardı oyunu normal oynarken bi an bi ok yiyip canım azalıyordu yada zehir yiyordum (tabii ki değil yakınımda çevremde hiçbi mob yokken oluyordu bu) bence bu minecraftın bi hatası o yüzden yapacak bişey yok

ıslatılan ahmak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
ıslatılan ahmak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başlıgı okuyunca minecraft bagımlısı oldun nasıl kurtulabilirim diye konu açtın sanmıştım...
dnklasfjlkdjasflşdkjasflkdasfjşlasfjdklşasfjdşsjşlasdfas

sana şöyle söyleyeyim bendede hiç mod kullanmazken bu tarz bi sorun vardı oyunu normal oynarken bi an bi ok yiyip canım azalıyordu yada zehir yiyordum (tabii ki değil yakınımda çevremde hiçbi mob yokken oluyordu bu) bence bu minecraftın bi hatası o yüzden yapacak bişey yok
Olabilir ya ama moddan da kaynaklanıyor olabilir.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
En basit yöntem süt iç geçsin :) pardon süt içmişsin yeni gördüm linçlemeyin lütfen.

aLoNeDarK33

80+ Bronze
dnklasfjlkdjasflşdkjasflkdasfjşlasfjdklşasfjdşsjşlasdfas

Olabilir ya ama moddan da kaynaklanıyor olabilir.
ben şahsen moddan olduğunu sanmıyorum çünkü senin yaşadığın problemi ben normal survivalde yaşıyordum ama sen genede bişeyler dene belki çözülür

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
İlk düşündüğüm şeydi ama geçmedi :).
Hocam opluk verdiysen kendine kill çek vermediysen yani sunucuda isen sunucunun sitesinde terminaldan /kill oyundaki nick yaz ölmeden önce /keepinventory true yaz eşyaların gitmesin.

Top Bottom