Minecraftı nasıl en hızlı şekilde alabilirim

• Üzgün
Reaksiyonlar: Ascl
Prehesap.com'dan alabilirsin hocam, ama altın ve ya demir hesap alırsan 1 2 aya gider. elmas hesap her şeyi değişen türden onu almanızı tavsiye ederim. ben ve 5 arkadaşım ordan aldık daha hiçbirimizin hesabı gitmedi.

Prehesap.com'dan alabilirsin hocam, ama altın ve ya demir hesap alırsan 1 2 aya gider. elmas hesap her şeyi değişen türden onu almanızı tavsiye ederim. ben ve 5 arkadaşım ordan aldık daha hiçbirimizin hesabı gitmedi.
Pek oralara uzağım direkt orjinal yerinden alsam daha mantıklı bir de eskiden crack kullandım crackte kul hakkı muhtemelen bunun gibi şeyler de kul hakkıdır

Pek oralara uzağım direkt orjinal yerinden alsam daha mantıklı bir de eskiden crack kullandım crackte kul hakkı muhtemelen bunun gibi şeyler de kul hakkıdır
Onlar 2. el gibi düşünebilirsin aslında. korsanla 2. eli bir yana koymamak lazım, tabii bana göre. hem orjinali artık 1200 1300tl gibi bir şeye güncellenicek, o kadar parayı minecrafta vermek mantıksız

1 günde kazanır direkt günlük en az artık 700-800TL. Neyse konumuza gelelim ya biriktirip alacaksın yada git 1 hafta garson olarak iş yap hem cebine para girer hemde minecraft alırsın.
Hocam bildiğim kadarı ile 18 yaş altı almıyorlar direkt belirttiğim gibi 18 yaş altıyım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,133
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri