Neler Yeni

Minecraft'ta ihanet eden arkadaşlara ne yapılır?

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
abdulkadir bayram
Komik mi ? 15 sene önce çıldırmamışsınız ama 15 sene içinde halen mizah seviyeniz yükselmemiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl yapacağım

Haklısınız hocam bağlantımı kestim ama yinede öfkem dinmiyor
Alabileceğin intikamı takacaklarını sanmıyorum. İletişimi tamamen kesip kendi yoluna odaklanmalısın ve bundan sonra kiminle arkadaşlık kurduğuna dikkat et. Onlar bunu basit ve komik bir şey gibi görüyorlar demekki senin duygularına önem vermiyorlar. Bunu bir ders olarak al ve peşini bırak daha fazla kendini incitebilirsin.

bberat41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Berat
Alabileceğin intikamı takacaklarını sanmıyorum. İletişimi tamamen kesip kendi yoluna odaklanmalısın ve bundan sonra kiminle arkadaşlık kurduğuna dikkat et. Onlar bunu basit ve komik bir şey gibi görüyorlar demekki senin duygularına önem vermiyorlar. Bunu bir ders olarak al ve peşini bırak daha fazla kendini incitebilirsin.
Hocam bunlar böyle kendilerine bişey yapınca çıldıran cinsten onların çıldıracağına adım gibi eminim

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
bedirhan
Shader pack diye yutturabilme şansım var hadi diyelim yüklettim neler yapabiliriz

Haklısınız hocam
yazılımdan yazılıma değişir
rat ise pc yi kontrol edebilirsiniz en basiti olarak
ama çoğu virüs avast gibi av lere bile takılır yapmanızı da tavsiye etmiyorum :D

eseko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ahmet
Öncelikle merhaba, her gün uğraştığım Aternos sunucum dostum dediklerim tarafından ihanete uğradım sunucuyu 1 yıl önce arkadaşım açmıştı öyle ben de kendi sunumu açmadım dedim beraber oynarız falan ama o hiç girmiyordu daha doğrusu 4 kişiydik sadece ben sunucuyla uğraşıyordum bana başlatma yetkisi vermişti her zaman ben açıp giriyordum dün gece tartıştık bu sabah kalktığımda bir baktım ki benden yetkiyi almış ve WhatsApp'tan bana resim atıp dalga geçtiler evlere falan giriyorlar sandıklarımı boşaltımışlar şimdi de engellemişler. Bu ihanete boş kalamam, 1 yıllık emeğim hiç oldu. O sunucuyu başlarına yıkmak istiyorum yapabileceğim bir şey var mı acaba?

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
bedirhan

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
bedirhan
Hocam bunlar böyle kendilerine bişey yapınca çıldıran cinsten onların çıldıracağına adım gibi eminim
telefon numarası varsa sms b**ber atabilirsin (tavsiye etmiyorum)
benim açımdan sorun olmaması için sansürledim :D ban yemeyelim

bberat41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Berat

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
bedirhan
Sağolun yüzümü güldürdünüz

Var var sorun yok ama tek kişilik değil şimdi mesela o 3 ü oynuyor ya sunucuda onu patlatmak istiyorum
sunucu için ne yapabilirisn bilmiyorum

bberat41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Berat
sunucu için ne yapabilirisn bilmiyorum
Şu operatör ismini girip patlatma mantıklı geldi ama daha açık bir şekilde öğrenmem lazım nasıl yapacağımı

bizim mallar ayıkmadı birde

ben öyle arkadaşların sunucusnu da gizlice patlatmıştım aşırı eğlenceli yöntem kimse anlamamıştı ben 2 sene sonra söylemiştim sunucuyla gram alakam olmadığı için arkadaş yayın açtığında fark ettiğim için patlattığımda şüphelenmediler bile
Hocam nasıl yapicam detaylı yazarsanız sevinirim

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
833
İsim
Satürn
altı üstü mc takmışsın intikam ihanet salla gitsin

Top Bottom