- En İyi Cevap
- 28
- Reaksiyon skoru
- 12,025
laptap ram diye arattım, sonradan farkettim. mesaja bir daha bak. aynen iyimiş.laptop sodimm sokete dimm ram takmak ???
iyiymiş
laptap ram diye arattım, sonradan farkettim. mesaja bir daha bak. aynen iyimiş.laptop sodimm sokete dimm ram takmak ???
iyiymiş
ondan değil laptop ramleri ocye uygun tasarlanmıyorYani anakart işlemciye de rame de OC yapmaya izin veriyor. Bu ramler 1.2V ile çalışıyor acaba masaüstü ramleri gibi 1.35V versem 3200Mhz gibi değerler görür mü.
Olmazsa @RevDeisDou bana çok iyi bir R5 4650G kasa önermişti onu alacağım ama aynı bütçeye ramden biraz feragat edip mini APU alınıyorsa bunu almak mantıklı geldi.
Aslında şu var tam istediğim gibi bir bellek stok voltajı 1.35V ve bu yüzden hızı çok yüksek ama fiyatı çok fazla bunun daondan değil laptop ramleri ocye uygun tasarlanmıyor
m.n11.com
ciddden çok pahalı bu 500tl çokAslında şu var tam istediğim gibi bir bellek stok voltajı 1.35V ve bu yüzden hızı çok yüksek ama fiyatı çok fazla bunun da
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
![]()
AMD Ryzen 5 PRO 4650G Altı Çekirdek 3.70 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 PRO 4650G Altı Çekirdek 3.70 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 PRO 4650G Altı Çekirdek 3.70 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 7.913,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.919,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Rampage PRIVATE 2x140mm + 1x120mm Rainbow Tempered Cam Gaming Case Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Rampage PRIVATE 2x140mm + 1x120mm Rainbow Tempered Cam Gaming Case Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply özelliklerini incele, 745,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bu 2 tane![]()
HP V6 8 GB 3000 MHz DDR4 7EH64AA Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP V6 8 GB 3000 MHz DDR4 7EH64AA Bellek fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! HP V6 8 GB 3000 MHz DDR4 7EH64AA Bellek özelliklerini incele, 1.178,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
depolama bende var demiştin böylede toplayabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ciddden çok pahalı bu 500tl çok
RevDeisDou bana böyle bir sistem toplamıştı. (Alırsam SSD dışındaki parçaları alacağım bütçeye uyması için.) açıkçası çok beğendim ama bir yandan da küçük sistemleri çok seviyorum yani çok yer kaplamasın monitör arkasına koyayım diyorum4125 TL Fiyat/Kalite/Performans
AMD RYZEN 5 PRO 4650G PRO 3.7ghz 11MB 6çekirdekli O/B RADEON AM4 65w Kutusuz+Fanlı
Gigabyte B450M S2H AMD B450 3600 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri (n11.com) (sepette 22 TL indirimli)
Patriot Pvs416g320c6k 16gb (8gbx2) 3200mhz Ddr4 Dual Vıper Steel Black Gaming Masaüstü Ram Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Patriot Burst PBU120GS25SSDR 2.5" 120 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
Performax Xenom Siyah Akrilik Pencereli 4xraınbow Fan Atx Kasa Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Fsp HV Pro FSP550-51AAC 80+ Puls 12 CM Güç Kaynağı 550 W Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
Bu fiyata başka kasa yok ki dostumrevdeisdounun attığı sistemin kasası pekte iyi değil
reis matx anakartlar için rampage private var ki b450ms2hda matxBu fiyata başka kasa yok ki dostum
Evet o kasayı fiyat olarak beğendim aklımda bir de dark guardian mini var.reis matx anakartlar için rampage private var ki b450ms2hda matx
bilmiyorum ama dark guardian bi tık pahalı matx kasalar için eğer adreslenebilir rgb istiyorsan mag 100r de bakabilirsinEvet o kasayı fiyat olarak beğendim aklımda bir de dark guardian mini var.
Fan kontrolü var mı bu modellerde yani ışığını kapatıp fanı durdurabiliyor muyuz istediğimizde? Bilgisayar günde 12 saat açık kalıyor ve 9-10 saati yük altında çalışmadığı için fanları oyun hariç kapatmak istiyorum. (Işıkları da geceleri kapatmak istiyorum rahatsız ediyor)
Elimde kontrolcülü argb fan seti var aslında eski bilgisayarı satarken onu vermesem kullanabilirim onu. Hız ışık falan ayarlanıyor onda ve çok sessiz.bilmiyorum ama dark guardian bi tık pahalı matx kasalar için eğer adreslenebilir rgb istiyorsan mag 100r de bakabilirsin