Mini APU sistem toplama tavsiyesi istiyorum.

• Hahaha
Reaksiyonlar: memz
Yani anakart işlemciye de rame de OC yapmaya izin veriyor. Bu ramler 1.2V ile çalışıyor acaba masaüstü ramleri gibi 1.35V versem 3200Mhz gibi değerler görür mü.

Olmazsa @RevDeisDou bana çok iyi bir R5 4650G kasa önermişti onu alacağım ama aynı bütçeye ramden biraz feragat edip mini APU alınıyorsa bunu almak mantıklı geldi.
ondan değil laptop ramleri ocye uygun tasarlanmıyor

bu 2 tane
depolama bende var demiştin böylede toplayabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aslında şu var tam istediğim gibi bir bellek stok voltajı 1.35V ve bu yüzden hızı çok yüksek ama fiyatı çok fazla bunun da 😀
ciddden çok pahalı bu 500tl çok

bu 2 tane
depolama bende var demiştin böylede toplayabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ciddden çok pahalı bu 500tl çok
RevDeisDou bana böyle bir sistem toplamıştı. (Alırsam SSD dışındaki parçaları alacağım bütçeye uyması için.) açıkçası çok beğendim ama bir yandan da küçük sistemleri çok seviyorum yani çok yer kaplamasın monitör arkasına koyayım diyorum 😀

revdeisdounun attığı sistemin kasası pekte iyi değil

reis matx anakartlar için rampage private var ki b450ms2hda matx
Evet o kasayı fiyat olarak beğendim aklımda bir de dark guardian mini var.

Fan kontrolü var mı bu modellerde yani ışığını kapatıp fanı durdurabiliyor muyuz istediğimizde? Bilgisayar günde 12 saat açık kalıyor ve 9-10 saati yük altında çalışmadığı için fanları oyun hariç kapatmak istiyorum. (Işıkları da geceleri kapatmak istiyorum rahatsız ediyor)

Evet o kasayı fiyat olarak beğendim aklımda bir de dark guardian mini var.

Fan kontrolü var mı bu modellerde yani ışığını kapatıp fanı durdurabiliyor muyuz istediğimizde? Bilgisayar günde 12 saat açık kalıyor ve 9-10 saati yük altında çalışmadığı için fanları oyun hariç kapatmak istiyorum. (Işıkları da geceleri kapatmak istiyorum rahatsız ediyor)
bilmiyorum ama dark guardian bi tık pahalı matx kasalar için eğer adreslenebilir rgb istiyorsan mag 100r de bakabilirsin

bilmiyorum ama dark guardian bi tık pahalı matx kasalar için eğer adreslenebilir rgb istiyorsan mag 100r de bakabilirsin
Elimde kontrolcülü argb fan seti var aslında eski bilgisayarı satarken onu vermesem kullanabilirim onu. Hız ışık falan ayarlanıyor onda ve çok sessiz.

Fansız kasa önerin varsa böyle de yapabilirim ama eski sistemde RGB fan olmayınca daha yavaş satılabilir belki.

Geri