kolonya
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Al işte edebiyat yapmada söyle isim ver isim!Yerime geçmeye çalışanlar.
Al işte edebiyat yapmada söyle isim ver isim!Yerime geçmeye çalışanlar.
Bende de işlemci olarak 10400F fanboyluğu başladı birazNVIDA bir başka ekran kartında
Bende nvida fanboyluğu var bu arada
Elimde değil
Görsem inanmam.Bende de işlemci olarak 10400F fanboyluğu başladı biraz
Ona OC yapılamıyor nasıl olsa...Bende de işlemci olarak 10400F fanboyluğu başladı biraz
Ben inteli beleş verseler kullanmam bendede böyle huy var işlemci de de amd yi seviorum intelde i7 10.nesilden aşağısını kullanmamBende de işlemci olarak 10400F fanboyluğu başladı biraz
xdBen inteli beleş verseler kullanmam bendede böyle huy var işlemci de de amd yi seviorum intelde i7 10.nesilden aşağısını kullanmam
10600KF ve 10400F gayet alınabilir şu an. Ama 10700KF ve üstü AMD 5000 serisi varken alınmamalı.Ben inteli beleş verseler kullanmam bendede böyle huy var işlemci de de amd yi seviorum intelde i7 10.nesilden aşağısını kullanmam
Bu arada benim soyadımda aslan10600KF ve 10400F gayet alınabilir şu an. Ama 10700KF ve üstü AMD 5000 serisi varken alınmamalı.
Beni üzmedi sevindirdi. Hem sorunsuz kartlar, hem RT var. Mis gibi kartlar.Bu arada benim soyadımda aslan
Ben 5 5600x tercih edicem zaten rtx 3070 le amd işlemci konusunda gerçekten canavar ama amd nin gpuda nvidayı yakalaması beni üzdü
Valla bilmemki evt amd de iyi driverdada geliştirdi kendini dlss benzeri teknoloji geldi ve rt çekirdekli bir nesil ama yinede işte nvida yazılımsal olarak bana önde geldi aynı zamanda nvida driver ile hamle yapıcak bence de yada hamlesini super ve ti kartlarla yapar da iyibirde youtubedeki testler bana gerçekçi gelmiyor ben bu yüzden 1-1.5 ay bekleyeceğim nvida kağıt üzerinde ki özellikleri ile ve fps değerleri beni tatmin etmedi desem doğrudur ilkte 2000 serisi performansıda kötüdü zamanla düzelttilerBeni üzmedi sevindirdi. Hem sorunsuz kartlar, hem RT var. Mis gibi kartlar.
Zaten 10400F, 10600KF, 10100F dışında AMD alınmalı zaten. Ama 3070 yerine RX 6800 bakın bence.