ramlerden mi yaniMemTest86 ile belleklerinizi test edin. DDU ile ekran kartı driverlarını silip en güncel olanları yükleyin. Yüksek ihtimal bellekleriniz sorunlu.
Rehber - Display Driver Uninstaller (DDU) ile sürücü kaldırma Rehberi
DDU, bilgisayarınızda yüklü olan ekran kartı sürücünüzü kaldırmaya yarayan bir araçtır. Programı kullanarak düzgün çalışmayan sürücülerinizi sorunsuz bir şekilde kaldırabilirsiniz. Sürücüyü başarıyla kaldırdınız. Kuracağınız AMD sürücüleri için: https://www.amd.com/en/support NVIDIA...forum.donanimarsivi.com
Evet, overclock yaptınız mı ramlere?ramlerden mi yani
hayır yapmadım ama bios ayarlarından 3200 de kullanıyorum sürekli düşürsem fayda olur mu acaba?Evet, overclock yaptınız mı ramlere?
BIOS ayarlarından derken XMP ile mi yaptınız?hayır yapmadım ama bios ayarlarından 3200 de kullanıyorum sürekli düşürsem fayda olur mu acaba?
evetBIOS ayarlarından derken XMP ile mi yaptınız?
MemTest yapın bakalım bir eğer bir şey çıkmazsa XMP kapalı deneriz.
bunun başka yolu yok mu ya çok uzun sürecek galibaMemTest yapın bakalım bir eğer bir şey çıkmazsa XMP kapalı deneriz.
Windows üzerinden de yapabiliyorsun fakat MemTest86 daha kesin bir yöntem.bunun başka yolu yok mu ya çok uzun sürecek galiba
peki ben size dönüş sağlayayım müsait olduğunuzda cevap verebilirseniz sevinirimWindows üzerinden de yapabiliyorsun fakat MemTest86 daha kesin bir yöntem.
hocam çok teşekkür ederim sorun belleklerdeymişWindows üzerinden de yapabiliyorsun fakat MemTest86 daha kesin bir yöntem.