Mavi Ekran Minidump dosyamı kontrol eder misiniz

xSparkua.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,033

yardım ederseniz çok minnettar olurum bugün 5.çöküşü oyundayken sürekli çöküyor

VanGuard sebepli gibi görünüyor. Vanguard'ı kaldırıp tekrar yükler misin? Başka oyunda oluyor mu? Bir diğer sebebi de RAM arızası olabilir ki yüksek ihtimal RAM arızası. Memtest ile belleklere test uygula. En sağlıklı sonuç için test edilecek her RAM'i yalnız başına çalıştırmak.

VanGuard sebepli gibi görünüyor. Vanguard'ı kaldırıp tekrar yükler misin? Başka oyunda oluyor mu? Bir diğer sebebi de RAM arızası olabilir ki yüksek ihtimal RAM arızası. Memtest ile belleklere test uygula. En sağlıklı sonuç için test edilecek her RAM'i yalnız başına çalıştırmak.
VanGuardı kaldırıp yükleyeyim memtest yapıp sonucu atıyım flash bellek lazımmış ama sanırsam

başka oyunda denemedim bir de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet Flash lazım. Vanguard sil yükle test et. Ama RAM kaynaklı hata aldığını görüyorum bu yüzden memtesti unutma.
tamamdır çok teşekkürler

VanGuardı kaldırıp yükleyeyim memtest yapıp sonucu atıyım flash bellek lazımmış ama sanırsam
şunu bi 20-25 dakika arkadaki her şey kapalıyken çalıştır. flash lazım değil buna.

Geri