Cruvazoryy
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Merhabalar arkadaşlar, matx için için olabildiğince küçük bir kasa tavsiyesi istiyorum bildiğiniz modeller varsa fikirlerinizi bekliyorum.
Lian Li Dan Case A3 bakabilirsinizMerhabalar arkadaşlar, matx için için olabildiğince küçük bir kasa tavsiyesi istiyorum bildiğiniz modeller varsa fikirlerinizi bekliyorum.
Psu kasanın ön tarafında konumlanıyor ve fan olmadığı için hava girişi pek yok, bende temperli camlı versiyonu var masa üstündeyken çok sorun olmuyor ancak aşağıya dolap içine koyduğum zaman epey ısınıyor. Bendeki temperli versiyonu fakat arka kısmında delikli kapak var onu diğer tarafa takabiliyoruz, eğer ekran kartınızda coil varsa zamanla rahatsız edebilir. Ama güzel kasa öneririrm.
bende olsa muhtemelen yan mesh tarafa fan montelerdim.Psu kasanın ön tarafında konumlanıyor ve fan olmadığı için hava girişi pek yok, bende temperli camlı versiyonu var masa üstündeyken çok sorun olmuyor ancak aşağıya dolap içine koyduğum zaman epey ısınıyor. Bendeki temperli versiyonu fakat arka kısmında delikli kapak var onu diğer tarafa takabiliyoruz, eğer ekran kartınızda coil varsa zamanla rahatsız edebilir. Ama güzel kasa öneririrm.
Yani yapılabilir fakat hoş görüntü olmaz bence. En fazla ekran kartının altındaki kısma; tabana 2 tane daha fan koyulur görüntüyü bozmamak için.bende olsa muhtemelen yan mesh tarafa fan montelerdim.