Neler Yeni

Mining ALİBABA dolandırıldım Yardım

allrose

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Çetin Tosun

adresinden ekran kartı siparişi verdim. 10 adet.. sipariş şeklim açıklamadaki numarayla iletişim kurmak oldu.. daha sonra whatsapp tan konuştuk.. konuşmalar mevcut.. bitcoin ile ödeme yaptım

4 gün sonra iletişime geçeceğini söyledi ve adam beni wp den engelledi. 1000 dolar = 7500 tl . kaybetmiş oldum. hemen bir dispute açtım. whatsapptan konuşmalarımı ve bitcoin faturamı gönderdim. şuan beklemedeyim. alibaba geri ödeme yapar mı yardım edin lütfen

Jack321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Selçuk

adresinden ekran kartı siparişi verdim. 10 adet.. sipariş şeklim açıklamadaki numarayla iletişim kurmak oldu.. daha sonra whatsapp tan konuştuk.. konuşmalar mevcut.. bitcoin ile ödeme yaptım

4 gün sonra iletişime geçeceğini söyledi ve adam beni wp den engelledi. 1000 dolar = 7500 TL . kaybetmiş oldum. hemen bir dispute açtım. whatsapptan konuşmalarımı ve bitcoin faturamı gönderdim. şuan beklemedeyim. alibaba geri ödeme yapar mı yardım edin lütfen
120 dolara kart şüpheliymiş keşke almadan önce forumlarda sorsaydin 😦

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,559
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
ah be hocam tek uyanık siz değilsiniz ki
hiç mi düşünmediniz adam bu ürünü bu fiyattan satıyor eğer bir sorun olmasaydı zaten bu ürünlerin stoğunu çoktan bitirmişlerdi diye
umarım paranızı alırsınız

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hocam ciddi soruyorum inandınız mı buna cidden?
Alibaba mağdur etmez gibi ama kripto ile ödeme yapmışsınız. Takibi zor, bekleyip göreceksiniz.

allrose

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Çetin Tosun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilk defa alışveriş yapayım dedim. Elimize yüzümüze bulaştırdık. başka bir çözüm önerisi olan var mı

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Emre Ortamevzi
ilk defa alışveriş yapayım dedim. Elimize yüzümüze bulaştırdık. başka bir çözüm önerisi olan var mı
Hocam bazıları fazla Kart gümrükten geçirmeye çalıştığın zaman gümrük müşaviri yasa dışı ticaretten dava açıyor diyor doğru mu bu

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
120 Dolara 570 kim veriyormuş dostum bi piyasayı araştıraydın.

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
sanirim dolandirildiniz bitcoin ile odeme yapilmaz alibabada. yazisma ve dekontla alibaba yetkililerine talep acip beklemekten baska care yok.kisinin hesabi kapatilsada para iadesi icin birsey diyemem

Kmlksz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet
Öncelikle geçmiş olsun alibaba üzerinden ödeme yapmadığınız için pek umut bağlamayın
Böyle durumlarda aracı site ile daha güvenli alışveriş olur

allrose

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Çetin Tosun
adam nasıl böyle doldırıcı olup gold üye oluyor akıl sır ermiyor.

Top Bottom