Neler Yeni

Mining ALİBABA dolandırıldım Yardım

pentiti

80+ Silver

adresinden ekran kartı siparişi verdim. 10 adet.. sipariş şeklim açıklamadaki numarayla iletişim kurmak oldu.. daha sonra whatsapp tan konuştuk.. konuşmalar mevcut.. bitcoin ile ödeme yaptım

4 gün sonra iletişime geçeceğini söyledi ve adam beni wp den engelledi. 1000 dolar = 7500 TL . kaybetmiş oldum. hemen bir dispute açtım. whatsapptan konuşmalarımı ve bitcoin faturamı gönderdim. şuan beklemedeyim. alibaba geri ödeme yapar mı yardım edin lütfen
Geçmiş olsun. 120 Dolar cidden çok ucuz dolandırıcı olma ihtimali varmış ve öyleymiş de.

Süper sonic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Fıstıkçı şahap
Ah be dostum Bu dönemde O fiyata kim satar Birde Bitcoin İle Ödeme Yapmışsın Ali baba parani geri verir İNŞALLAH

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
Geçmiş olsun.

allrose

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Çetin Tosun
işin kötü tarafı krediyle aldım. asgari ödemesi ayın 21nde 1500 tl.. 1500 ödeyebilirim ancak. gerisini ödeyemem. artık 1500 tekrar çeker asgarisini yatırırm. arada 50 60 zararım olur. Allah belasını versin böyle şirketlerin

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ödemeyi Alibaba harici bir site ile yaptıysanız dispute açmanızın pek bir mantığı yok açıkçası. Sadece dolandırıcı diye şikayet edebilirsiniz. Geçmiş olsun..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açıklamadaki telefon TR kodlu yanlış mı görüyorum? Siz WhatsApptan Türkiyeden biriyle mi konuştunuz?

Son düzenleme:

allrose

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Çetin Tosun
türk numarası sanırım ama hiç aramadım. yurtdışında yaşıyorsa birde fatura girmesin

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
* Biz teklif 90 gün iade politikası ve 100% para geri garanti
Sipariş için şimdi bize ulaşın...
24/7 WHATSAPP:+ 905364094819

Whatsapp ile ulaşın kendisine. Aramanıza gerek kalmaz. Zaten Türkiye numarası bu. Gold üye ise üyeliğini kaptırmamak için size yardımcı olmalı. Olmuyorsa alibaba'ya şikayet edin bu satıcıyı.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,286
İsim
........
türk numarası sanırım ama hiç aramadım. yurtdışında yaşıyorsa birde fatura girmesin
ödemeyi bitcoin ile yapma sebebiniz neydi satıcı mı istedi yoksa elinizde vardı da ödedinizmi ödemeyi alibaba sitesinden yapsaydın dolandırılma ihtimalin düşüktü çünkü havuz sistemi işliyor sen ödemeyi yapıyorsun para havuza düşüyor hem satıcı hem alıcı dolandırılma ihtimali baya düşüyor alıcı da onayladığı zaman satıcı parasını elde ediyor alan memnun satan memnun oluyor + olarak ödemeyi bitcoin ile yaptığınız için takibi de zor yani moral bozmak istemem ama büyük ihtimalle olan 7500tl nize oldu.

rtx 3090

80+ Silver

adresinden ekran kartı siparişi verdim. 10 adet.. sipariş şeklim açıklamadaki numarayla iletişim kurmak oldu.. daha sonra whatsapp tan konuştuk.. konuşmalar mevcut.. bitcoin ile ödeme yaptım

4 gün sonra iletişime geçeceğini söyledi ve adam beni wp den engelledi. 1000 dolar = 7500 TL . kaybetmiş oldum. hemen bir dispute açtım. whatsapptan konuşmalarımı ve bitcoin faturamı gönderdim. şuan beklemedeyim. alibaba geri ödeme yapar mı yardım edin lütfen
btc ile ödeme yaptıysan biraz zor keşke almadan önce foruma soraydın

allrose

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Çetin Tosun
türk numarası olduğu için yarın savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

whatsapp tan engelledi. iletişim kuramıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,838
Üyeler
163,562
Son üye
nexiusxd
Top Bottom