A aytek9922 80+ Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 41 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim Aytekin Berkay 27 Şubat 2021 #1 Bu 12 cikisli mining ana kartlarda mining harici verimli oyun oynanirmi ? Mesela normal oyuncu ana kartla mining ana kart fiyatlari ayni olur ya mining biterse oyuna cevirlerim makina
Bu 12 cikisli mining ana kartlarda mining harici verimli oyun oynanirmi ? Mesela normal oyuncu ana kartla mining ana kart fiyatlari ayni olur ya mining biterse oyuna cevirlerim makina
D dyinglightkotuoyundur 80+ Silver Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 2,167 Dahası Reaksiyon skoru 4,627 Konum Hyrule Castle İsim Ekmeleddin armut İlgilendiği Kategoriler Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud) Steam https://steamcommunity.com/id/PixelArmys/ 27 Şubat 2021 #2 o anakartların soketleri eski diye biliyorum en fazla ne takabilirsiniz ki
A aytek9922 80+ Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 41 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim Aytekin Berkay 27 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Piksel JoJuk yazmış: o anakartların soketleri eski diye biliyorum en fazla ne takabilirsiniz ki Devamı için tıklayın... Normal 6 pcie cikisli msi oyuncu kartlari var ryzen 7 gibi. Onlar dahami mantikli ?
Piksel JoJuk yazmış: o anakartların soketleri eski diye biliyorum en fazla ne takabilirsiniz ki Devamı için tıklayın... Normal 6 pcie cikisli msi oyuncu kartlari var ryzen 7 gibi. Onlar dahami mantikli ?