galiba yanlış sürüm yüklemişsin bende phoenixminer de kasıyorum ama böyle değil
CC core clock oluyor değil mi? Gördüğüm kadarıyla onu düşürüyorlardı sankiO.C doğru değil. Fanı autodan çıkartıp 60-65 seviyesine getirmelisin. Buradan gelen soğukluk ilede +100 veya +150 CC eklemesi denemelisin. Gereksiz tüm arka plan işlemlerini kapat ve T-REX miner ile dene olmadı.
Hiç bilmiyorum indirdiğim de böyleydikonuyla alakasız kusura bakmayın ama çok merak ettim msi afterburner şeyini nasıl öyle yaptın
Buradan indirmiştim zaten silip tekrar indirip denedim aynı sonuç çıktıgaliba yanlış sürüm yüklemişsin bende phoenixminer de kasıyorum ama böyle değil
bunu indirip dener misinDownload Phoenix Miner 5.5c - AMD+NVIDIA GPU Miner [2021]
Getting Started With Ethereum Mining Version: 5.5c File: *PhoenixMiner.exe, SHA256: a9aa4d58ae6839b7ae4bbba2ee72977b21d6c75d10da4a83dcf01592e9085a6d (Download for Linux) Download Now (Windows x64) (mirror)phoenixminer.org
benim ayarlarım bu şekilde arkada bir şey açık olmasa 49mh alıyorCC core clock oluyor değil mi? Gördüğüm kadarıyla onu düşürüyorlardı sanki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiç bilmiyorum indirdiğim de böyleydi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buradan indirmiştim zaten silip tekrar indirip denedim aynı sonuç çıktı
Sen mining yapma diye yardım etmeyebilirler XD (yalan yok ben olsam etmezdim bilgim olsa)Rtx 3060 la mining yapmak yapmaya başlarken "Press any key to continue" yazıyor ve tuşa basınca kapanıyor. Bi yerde hata mı yaptım acaba ?
Wallet ile .Rig001 arasında boşluk bırakıp deneyin.
Samet hatalı çok fazla share var. Şuan aslında ya yanlış konfigürasyondan ya da başka bir durumdan dolayı boşa elektrik harcıyorsun. O.C yi biraz azalt ki hatalı paylaşım olmasın havuza.benim ayarlarım bu şekilde arkada bir şey açık olmasa 49mh alıyor Alıntıyı görüntüle
her hangi bir hata gelmiyor havuza bazen günde 1 tane oluyor https://ethermine.org/miners/c74a023d8e813a10cd74cbc10b12676d4372a769/dashboardSamet hatalı çok fazla share var. Şuan aslında ya yanlış konfigürasyondan ya da başka bir durumdan dolayı boşa elektrik harcıyorsun. O.C yi biraz azalt ki hatalı paylaşım olmasın havuza.
invalid option hatası veriyor öyle deWallet ile .Rig001 arasında boşluk bırakıp deneyin.