Neler Yeni

Mining effective speedim düşük yardım edebilir misiniz

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
Bir sıkıntı yok dostum hatta süper. 116 current' in var. Current önemli sadece.
current olan şey nedir tam olarak çünkü bir kaç ayar değiştirdim yüksek mh seviyesinde mi tutayım ayarları 88-90 aralarında mı?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
current olan şey nedir tam olarak çünkü bir kaç ayar değiştirdim yüksek mh seviyesinde mi tutayım ayarları 88-90 aralarında mı?
Current' a göre paza kazanırsın, reported ise programdan gelen veri.
1617137275588.png

Buradaki hızın pek önemi yok önemli olan current

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
Current dediği şey şu anlama gelir,

Senin kazman sabit 95 ile kazıyor, kazmanın standardı bu. Fakat sen şans eseri o kadar iyi bir cevhere denk geldin ki hem kolay kazılıyor hem de daha çok ödülü var. Bu durumda ne oluyor, normalde 95 elmas kazanıyorsan şans eseri cevheri iyi olan madenden 116 elmas elde ettin.

Bazen de cevher çok kötü cevher gelir, sen kazarsın, kazarsın, kazarsın. Fakat cevher o kadar zor ve kalitesizdir ki, istediğini elde edemezsin. 95 elmas elde edecekken cevher yüzünden 80 elmas elde edersin.

Yani tamamen şans eseri, kazdığın cevhere göre şans eseri değişir bu current değeri.

Average dediği ise Current'ın gün içindeki ortalaması.

Reported ise ekran kartının saf gücü, yani saf kazma hızı.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,228
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Ne kadarlık bir süre sonunda effect speedi söyledin. Anlık effect speed önemsiz 24 saat sonunda doğruluk payı daha yüksek. Phoneix miner ın sitesinde genellikle kazımın %2 altında olur diyor yani 95>>>93 olmalı biraz daha olsun en az 90 almalısın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,667
Üyeler
163,534
Son üye
seneranli
Top Bottom