Kendim 6700xt sattım geçen hafta. Kendime 3080 düşünüyorum. Bunu da kardeşime vereceğim. a750 driver konusunda daha kötü diye biliyorumHikayeli yeni oyun oynuyorsan arc a750 al geç. İlla Amd alicaksan da 5000 serisi yerine 6000 serisine bak dostum. Amd driver sorunu olmasa bile elinde kalma ihtimali yüksek
Hotspot kaç derece kaç dk da çıkıyor sıcaklığa fan değerleri yüzde kaç garanti etiketi sökülmüş mü
5-5.5 altına 6600 satan yok hocam genel olarak.5700xt yerine 6600 almaya çalış stabil bir kart değil
Fanda yalpa var hocam biraz. Dönmeye başlarken vuruyorBellek sıcaklıkları normal demek ki padler iyi dayanmış ya da değişmiş. Bir sorun olacağını sanmıyorum ama macun değişmesi lazım hotspot biraz yükselmiş. Bence alınabilir.
Mining'in en büyük zararı belleklere ve fanlara oluyor zaten. Bütük ihtimalle rulmanları dağılmıştır.Fanda yalpa var hocam biraz. Dönmeye başlarken vuruyor
İade edeceğim hocam. Uyguna buldum diye almıştım. 250 300tl de fana versek aynı paraya geliyor zatenMining'in en büyük zararı belleklere ve fanlara oluyor zaten. Bütük ihtimalle rulmanları dağılmıştır.