Toprak arazi kesinkikle değerlenir ama dolar kurunun etheryumun ne olacağı belli değilaynen 30000 TL'ye arsa var tamam
5600xt veya 5700xt gibi kartlar daha kazançlı olur yetmezse paran 5500xt ile de kazılır hem doğalgaz açmana gerek kalmazabimle beraber miningle gelir elde etmek istiyoruz. 20.000-30.000 TL koyabiliriz.mimingle kar ve zarar elde edebiliyormuşuz.
aynı ekran kartıyla sadece ethereum mu kazabiliyoruz
rtx 2070 super iyi bir miming yapılır mı(5 adet ile)
kar veya zarar hesaplaması nasıl oluyor
işlemci ram vs. parçalar nasıl olmalı .gereken malzemeler nelerdir
sizin önerebileceğiniz kart var mı miming için
Saçma iş ?Gidin arsa falan alın 30.000 TL ye sonra değerlenir saçma işler yapmayın
Saçma tabii yarın etheryum yere cakilinca ne yapacaklar saçmaSaçma iş ?
Ya alınan arsa çakılırsa ?Saçma tabii yarın etheryum yere cakilinca ne yapacaklar saçma
evet 100de 100 kullanımda çalışıyorminingde ekran kartları %100 demi çalışıyor
Siz mining'in ne olduğunu kavrayabildiniz mi tam olarak ?Saçma tabii yarın etheryum yere cakilinca ne yapacaklar saçma
Sen hiç toprağın arazinin değer kaybettiğini gördün mü en azından enflasyon ile orantılı olarak artar yabi kaybetme olasılığın YOK TAMAM MI?Ya alınan arsa çakılırsa ?
Evet gördüm. Ayrıca kaybetme olasılığın VAR TAMAM MISen hiç toprağın arazinin değer kaybettiğini gördün mü en azından enflasyon ile orantılı olarak artar yabi kaybetme olasılığın YOK TAMAM MI?
Ya hocam niye adamlar sülalenize küfretmiş gibi davranıyorsunuz. Bu ticaret. Ve isteyen istediği şeyin ticaretini yapar. Sanırsın vatan hainliği yaptı adamlarİnşallah etheryum düşerde ben sizi görürüm ortada satmaya çalışıncada kimse almaz inşallah elinizde kalır.
Umarım bu söylediklerin kullandığın cihazlarda (telefon/pc vs.) olur.İnşallah etheryum düşerde ben sizi görürüm ortada satmaya çalışıncada kimse almaz inşallah elinizde kalır.
sen miming yapıyorsun gibime geldi doğrumu düşünüyorumEvet gördüm. Ayrıca kaybetme olasılığın VAR TAMAM MI
30.000tlye arazi linki atar mısınız ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya hocam niye adamlar sülalenize küfretmiş gibi davranıyorsunuz. Bu ticaret. Ve isteyen istediği şeyin ticaretini yapar. Sanırsın vatan hainliği yaptı adamlar