Neler Yeni

mining hakkında bilgi verebilirmisiniz

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Emre Ortamevzi

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
abimle beraber miningle gelir elde etmek istiyoruz. 20.000-30.000 TL koyabiliriz.mimingle kar ve zarar elde edebiliyormuşuz.
aynı ekran kartıyla sadece ethereum mu kazabiliyoruz
rtx 2070 super iyi bir miming yapılır mı(5 adet ile)
kar veya zarar hesaplaması nasıl oluyor
işlemci ram vs. parçalar nasıl olmalı .gereken malzemeler nelerdir
sizin önerebileceğiniz kart var mı miming için
5600xt veya 5700xt gibi kartlar daha kazançlı olur yetmezse paran 5500xt ile de kazılır hem doğalgaz açmana gerek kalmaz :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Hikmet Murat Üstün

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Emre Ortamevzi

Xsamew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Furkan
İnşallah etheryum düşerde ben sizi görürüm ortada satmaya çalışıncada kimse almaz inşallah elinizde kalır.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
Sen hiç toprağın arazinin değer kaybettiğini gördün mü en azından enflasyon ile orantılı olarak artar yabi kaybetme olasılığın YOK TAMAM MI?
Evet gördüm. Ayrıca kaybetme olasılığın VAR TAMAM MI
30.000tlye arazi linki atar mısınız ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnşallah etheryum düşerde ben sizi görürüm ortada satmaya çalışıncada kimse almaz inşallah elinizde kalır.
Ya hocam niye adamlar sülalenize küfretmiş gibi davranıyorsunuz. Bu ticaret. Ve isteyen istediği şeyin ticaretini yapar. Sanırsın vatan hainliği yaptı adamlar

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Umarım bu söylediklerin kullandığın cihazlarda (telefon/pc vs.) olur.
Dostum neden böyle diyorsunuz adam para kazanmak istiyor. Sizin karşı çıkma hakkınız yok. Sizden sadece neler olur, karım/zararım ne olur/ne kadar zamanda kara geçerim vs. sorular sormuş. Sizin de bunu cevaplamanız gerek kötülemeniz değil.
Ve emin ol senin de paran olsa sende bunu yapacaksın. Arkadaşın parası var ki fikir istiyor.

@gvggg1 muhtemel olarak 200 TL günlük gelir denebilir (tam bilmiyorum). Tabii bunu Ethereum'un fiyatı da belirliyor. Ani düşüler yaşamadıkça arkadaşların söylediği gibi 5-6 ayda kara geçersiniz. Sonrası Allah'a emanet kartlar ne kadar giderse veya 2. elden satabilirsin.

Son düzenleme:

gvggg1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
görkemgöksu
Evet gördüm. Ayrıca kaybetme olasılığın VAR TAMAM MI
30.000tlye arazi linki atar mısınız ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya hocam niye adamlar sülalenize küfretmiş gibi davranıyorsunuz. Bu ticaret. Ve isteyen istediği şeyin ticaretini yapar. Sanırsın vatan hainliği yaptı adamlar
sen miming yapıyorsun gibime geldi doğrumu düşünüyorum

Top Bottom