Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
Hayır yapmıyorum.sen miming yapıyorsun gibime geldi doğrumu düşünüyorum
Hayır yapmıyorum.sen miming yapıyorsun gibime geldi doğrumu düşünüyorum
çok güzel düşünmüşsün teşekkürler(aklımdakiler parmağına yansamış)Umarım bu söylediklerin kullandığın cihazlarda (telefon/pc vs.) olur.
Dostum neden böyle diyorsunuz adam para kazanmak istiyor. Sizin karşı çıkma hakkınız yok. Sizden sadece neler olur, karım/zararım ne olur/ne kadar zamanda kara geçerim vs. sorular sormuş. Sizin de bunu cevaplamanız gerek kötülemeniz değil.
Ve emin ol senin de paran olsa sende bunu yapacaksın. Arkadaşın parası var ki fikir istiyor.
@gvggg1 muhtemel olarak 200 TL günlük gelir denebilir. Tabii bunu Ethereum'un fiyatı da belirliyor. Ani düşüler yaşamadıkça arkadaşların söylediği gibi 5-6 ayda kara geçersiniz.
Hocam yeter da 4 aydır bekliyorum diyorlar stoklar yenilencek yenilencek gna geldi be 3000 seri gelmeden bitti sağolunUmarım bu söylediklerin kullandığın cihazlarda (telefon/pc vs.) olur.
Dostum neden böyle diyorsunuz adam para kazanmak istiyor. Sizin karşı çıkma hakkınız yok. Sizden sadece neler olur, karım/zararım ne olur/ne kadar zamanda kara geçerim vs. sorular sormuş. Sizin de bunu cevaplamanız gerek kötülemeniz değil.
Ve emin ol senin de paran olsa sende bunu yapacaksın. Arkadaşın parası var ki fikir istiyor.
@gvggg1 muhtemel olarak 200 TL günlük gelir denebilir. Tabii bunu Ethereum'un fiyatı da belirliyor. Ani düşüler yaşamadıkça arkadaşların söylediği gibi 5-6 ayda kara geçersiniz. Sonrası Allah'a emanet kartlar ne kadar giderse veya 2. elden satabilirsin.
Yahahh boş muhabbet yapmayın etheryum zirvede kaldığı zaman kalmadığı zamana göre çok az bir zaman bu kadar yüksek oluyor sonra bir anda yere çakılıyor ve elinde kartı olanlar o zaman temiz kart mining yapılmadı diyorlar hahahhahahahUmarım bu söylediklerin kullandığın cihazlarda (telefon/pc vs.) olur.
@gvggg1 muhtemel olarak 200 TL günlük gelir denebilir. Tabii bunu Ethereum'un fiyatı da belirliyor. Ani düşüler yaşamadıkça arkadaşların söylediği gibi 5-6 ayda kara geçersiniz. Sonrası Allah'a emanet kartlar ne kadar giderse veya 2. elden satabilirsin.
Aynen öyle. Elime para geçecek olsa bende yapmayı düşünürdüm.çok güzel düşünmüşsün teşekkürler(aklımdakiler parmağına yansamış)
parasıyla değil mi zaten
Kabasın hemde çokFarkındayım. Haketti ama
aylık 8000TL. gayet güzel para ve nası yaptın hesaplamayı?53.40 TL kazıyor 2070 bir günde 5 tane 2070 etti 265 TL günlük 24 saat çalıştırırsan. elektrik masrafı dahil günde 265 TL.
Peki bunu bu arkadaşın yapacağını nereden biliyorsun? Her insan aynı değil dostum.elinde kartı olanlar o zaman temiz kart mining yapılmadı diyorlar hahahhahahah
Senide anlıyorum. Fakat buna virüs ve dolar da neden oluyor (kripto paralardan dolayı olduğunu da inkar etmiyorum) üstüne birde vergiler.Hocam yeter da 4 aydır bekliyorum diyorlar stoklar yenilencek yenilencek gna geldi be 3000 seri gelmeden bitti sağolun
yanlış anlamayın.ben çok araştırdım ama nasıl günde 250 tl kar ediyor53.40 TL kazıyor 2070 bir günde 5 tane 2070 etti 265 TL günlük 24 saat çalıştırırsan. elektrik masrafı dahil günde 265 TL.
yanlış anlamayın.ben çok araştırdım ama nasıl günde 250 TL kar ediyor
o zaman ben 3 ay yapayım.kartımın parası ve faturamı ödeyim.kar elde edeyim sonra yarı fiyatına satayım.matıklı değil miBuradan hesaplayabilirsin.Crypto mining profitability calculator | minerstat
Get insight into crypto mining market with minerstat profitability calculator. Learn details and view estimated profits for AMD and Nvidia GPUs, and ASICs.minerstat.com
Elektrik masrafını 0.4 kWh diye gir para birimi olarak da TRY seç görürsün.