Keopsfenks
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirtiğim gibi ekran kartı mh/s değerlerini gösteren doğru bir site arıyorum. Bulduklarımda herbiri farklı değerler gösteriyor.
https://www.egitimbaykusu.com/mining-icin-en-iyi-ekran-kartlari-ve-mh-s-hizlari/ bu siteye baktınızmıMerhaba arkadaşlar başlıkta belirtiğim gibi ekran kartı mh/s değerlerini gösteren doğru bir site arıyorum. Bulduklarımda herbiri farklı değerler gösteriyor.
bakmadım eğer öneriyorsanız ve doğruysa kullanmak istiyorum? Diğer arkadaşların fikirleride önemli, önerilerinizi bekliyorum.
Neredeyse hiçbir site değerleri doğru göstermez. Daha doğrusu yanlı gösterir. Bir site kartın stok kazım hızını gösterir biri OC yapılmış hızını gösterir vs.bakmadım eğer öneriyorsanız ve doğruysa kullanmak istiyorum? Diğer arkadaşların fikirleride önemli, önerilerinizi bekliyorum.
NOT: Güncel ekran kartları var burada ben bütün ekran kartlarına bakmak istiyorum ve baktığım siteler.
NVIDIA RTX 3090 Ethereum, Monero ve ZCash Hashrate - Kriptom
Madencilikte NVIDIA RTX 3090 ekran kartı ETH, ETC, XMR ve ZEC için ne kadar güç üretiyor? Ekran kartının Mhs, Khs değerlerini görüntüleyin ve kıyaslayın.www.kriptom.comMining with NVIDIA GeForce RTX 3090 - BetterHash Calculator
www.betterhash.net
Gt 1030 ve rx 570-590 gtx 1060 başlangıç için bunlar OCSİZNeredeyse hiçbir site değerleri doğru göstermez. Daha doğrusu yanlı gösterir. Bir site kartın stok kazım hızını gösterir biri OC yapılmış hızını gösterir vs.
Ek olarak her kart aynı düzeyde OC olmuyor ve aynı model iki kart arasında bile 5MHa kadar kazım farkı olabilir
En temizi kazım yapanların videolarına bakmak. Veya aklınızda birkaç model varsa sorabilirsiniz bildiğim kadarını söylerim.
gt 1030 ile mining olmaz diğer kartlar kaç gb ? ayrıca neden OC siz OC ve UV yapmadan mining yapmak saçmaGt 1030 ve rx 570-590 gtx 1060 başlangıç için bunlar OCSİZ
ETH için:Gt 1030 ve rx 570-590 gtx 1060 başlangıç için bunlar OCSİZ
Ana değerlerini görmek istiyorum o yüzden.gt 1030 ile mining olmaz diğer kartlar kaç gb ? ayrıca neden OC siz OC ve UV yapmadan mining yapmak saçma
Anladım teşekkür ederim 10000 tl civarında önerdiğiniz mining sistrm varmıdır? Yeni başlayacağız denemek istiyoruz. Sanırım önemli olan ekran kartı.ETH için:
1060 6GB modeli 22MH civarı verir OC ile.
RX 570 8GB ise o da 30MH civarı verir OC ile.
RX 590 8GB modeli 32MH civarı verir OC ile.
GT 1030 ile yapacağın mining kâr getirmez kart boşuna elektrik yakar onu boşver.
(RX 570 4GB ise veya GTX 1060 3GB modelleri ise bunlar da ETH kazamaz, RVN kazılabilir bunlarla ama ETH kazmaya göre bariz şekilde az kazandırır.)
110w tüketim ile ortalama 42 mh/s verir ayda 850-900tl civarı getiri demek bubu kartın mining perf nasıldır ?Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
ayda ne kadar getirir aacaba
Yaklaşık 40MH ile kazım yapar. O fiyatı asla hak etmez ama mining performansı fena değil.bu kartın mining perf nasıldır ?Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
ayda ne kadar getirir aacaba