Alınmaz 1 sene uzun bir süre onu yerine o fiyata yakın 4500 5k rx6600 alabilirsinMerhaba, sahibinden asus rog strix gtx 1080 buldum ve anlaştım. Yarın bakmaya gideceğim. 1 sene mining icin kullanmış. Sizce almalımıyım ?
1 sene mining yapılmış birde 4 k ömrü bitmiştir o kartın bulaşma sakın elinde kalırMerhaba, sahibinden asus rog strix gtx 1080 buldum ve anlaştım. Yarın bakmaya gideceğim. 1 sene mining icin kullanmış. Sizce almalımıyım ?
Amd ekran kartı düşünmüyorumAlınmaz 1 sene uzun bir süre onu yerine o fiyata yakın 4500 5k rx6600 alabilirsin
Ne tavsiye edersin ?GTX 1080 eski bir kart artık, 4000 TL de bence etmez.
O zaman kendine dert arıyorsun hadi güle güle al kafana göre takıl madem ne diyeyim kendine bişey arıyorsunda neyse ban yerim demicem bende amd istemiyordum da nvidia yi tokatlıyor ve eskisi gibi sorun yok keyfin. Bilir snein elinde patlayacakAmd ekran kartı düşünmüyorum
GTX 1080 modeliyle RX 6600'ü kıyaslama, GTX 1080 ile çok daha fazla sorun yaşaman muhtemel haberin olsun.Amd ekran kartı düşünmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne tavsiye edersin ?
Ve 1 sene mining yapılmış gg olmuştur o ömür kalmamıştır o karttaGTX 1080 eski bir kart artık, 4000 TL de bence etmez.
Şuan elimde rx 6500xt var rx 6600 alcam 5350 ye sıfır bence sende öyle yap yada git gtx 1660 al o paraya. Anca onu alırsın veua 1650 süper falanAmd ekran kartı düşünmüyorum
Ne tavsiye edersin ?
İsterse eskimesin 1 yıl mining ne demek biliyosun dur umarımYani evet performansı hala iyi ama artık gerçekten eskidi. Elinde zaten olsaydı kullanılır bir kart ama alacaksan almaya hiç gerek yok.
Miningden bahsetmedim zaten?İsterse eskimesin 1 yıl mining ne demek biliyosun dur umarım
4000-4500TL civarına piyasada birsürü RTX 2060 varken 1080 alınmamalı bence.Amd ekran kartı düşünmüyorum
Ne tavsiye edersin ?
Ben bahsettin dedim mi eski kart olmasa bile diyorum 1 yıl mining yapılmış o yüzden bile alınmaz diyorum başka yerinden okuyon heralde yazdığımıMiningden bahsetmedim zaten?
Ha birde o var illaha rx 6600 şart değil arkadaş amd istemiyorum demiş çünkü4000-4500TL civarına piyasada birsürü RTX 2060 varken 1080 alınmamalı bence.
Tamam kanka sus alıntılama bi dahaBen bahsettin dedim mi eski kart olmasa bile diyorum 1 yıl mining yapılmış o yüzden bile alınmaz diyorum başka yerinden okuyon heralde yazdığımı