mininge başlamak istiyorum fakat bütçem 4000 tl civarında sistemim var fakat apu kullanıyorum şuanlık sadece ekran kartı alıcam bu bütçede hangi ekran kartıyla hangi coinin madenciliği karlıdır kartın parasını en kısa sürede nerden çıkarabilirim
boşu boşuna bu işe girme karın 200tl den fazla olmazmininge başlamak istiyorum fakat bütçem 4000 TL civarında sistemim var fakat apu kullanıyorum şuanlık sadece ekran kartı alıcam bu bütçede hangi ekran kartıyla hangi coinin madenciliği karlıdır kartın parasını en kısa sürede nerden çıkarabilirim
ayrıca minimum ekran kartı 8gb lazım ethereum için (rx470-480-570-580 minimum ve fiyatları 7k dan başlıyor sıfırı)mininge başlamak istiyorum fakat bütçem 4000 TL civarında sistemim var fakat apu kullanıyorum şuanlık sadece ekran kartı alıcam bu bütçede hangi ekran kartıyla hangi coinin madenciliği karlıdır kartın parasını en kısa sürede nerden çıkarabilirim
eth olması şart değil alt coinlerden de kazabilirim durum değişmez mi o zamanboşu boşuna bu işe girme karın 200tl den fazla olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ayrıca minimum ekran kartı 8gb lazım ethereum için (rx470-480-570-580 minimum ve fiyatları 7k dan başlıyor sıfırı)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu işe gireceksen büyük girmelisin (100.000TL Gibi. o paraylada ancak 10 ekran kartı alınıyor.Kart Başına 30mh/s desen aylık 3000-7000tl arası bir gelirin olur.)