Neler Yeni

mining nasıl yapılır şuan yapmak mantıklımı

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
merhaba dostlar konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın, imzadaki sistem ile mining yapsam nasıl olu,r işte olduğum zamanlar boş durmasın çalışsın diye düşünüyorum, işlemci miningi veya ekran kartı miningi nasıl yapılır hangisini yapmalıyım veya ikisini aynı anda yapabiliyormuyum yardımcı olursanız sevinirim

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
merhaba dostlar konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın, imzadaki sistem ile mining yapsam nasıl olu,r işte olduğum zamanlar boş durmasın çalışsın diye düşünüyorum, işlemci miningi veya ekran kartı miningi nasıl yapılır hangisini yapmalıyım veya ikisini aynı anda yapabiliyormuyum yardımcı olursanız sevinirim
Tükettiği elektrik getirdiği kriptodan fazla olur büyük ihtimalle, gerek yok şuan.

berkszr60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Berk Süzer
https://www.hashrate.no/gpus sol üstten gpu ya bas kendi kartını yaz hangi coinden ne kadar alırsın görebilirsin aşırı karlı bir şey yok ama bazen karlı şeyler düşebiliyor ekrana

TurkishAerospace

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
taha
mining sadece gpu gücüyle yapılıyor. Tek kart ile fiyatlanmamiş coinleri kazabilirsiniz. Yatırım olarak düşünülebilir. Ama gas fiyatları var belirli bir hashrate i geçmeniz lazım. Kısaca 3 5 kartla bile yapılmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,936
Üyeler
165,606
Son üye
Mr.Crown
Top Bottom