mining nasıl yapılır şuan yapmak mantıklımı

Esca

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
202
merhaba dostlar konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın, imzadaki sistem ile mining yapsam nasıl olu,r işte olduğum zamanlar boş durmasın çalışsın diye düşünüyorum, işlemci miningi veya ekran kartı miningi nasıl yapılır hangisini yapmalıyım veya ikisini aynı anda yapabiliyormuyum yardımcı olursanız sevinirim

merhaba dostlar konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın, imzadaki sistem ile mining yapsam nasıl olu,r işte olduğum zamanlar boş durmasın çalışsın diye düşünüyorum, işlemci miningi veya ekran kartı miningi nasıl yapılır hangisini yapmalıyım veya ikisini aynı anda yapabiliyormuyum yardımcı olursanız sevinirim
Tükettiği elektrik getirdiği kriptodan fazla olur büyük ihtimalle, gerek yok şuan.

https://www.hashrate.no/gpus sol üstten gpu ya bas kendi kartını yaz hangi coinden ne kadar alırsın görebilirsin aşırı karlı bir şey yok ama bazen karlı şeyler düşebiliyor ekrana

mining sadece gpu gücüyle yapılıyor. Tek kart ile fiyatlanmamiş coinleri kazabilirsiniz. Yatırım olarak düşünülebilir. Ama gas fiyatları var belirli bir hashrate i geçmeniz lazım. Kısaca 3 5 kartla bile yapılmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,379
Üyeler
186,329
Son üye
kerem616
Geri