Neler Yeni

Mining ne demektir arkadaşlar?

-CrawL

80+ Gold
The computer takes the SHA-256 — an encrypted mathematical algorithm — and turn it into an output. The output is always a 256-bit number.

Özetle : Bilgisayarın SHA-256 algoritmasını önce indirir sonra GPU nun cuda-memory çekirdeklerini kullanarak karmaşık milyonlarca hesaplamayı yapar. Sonra bu bulduğu sonucu havuza gönderir. Havuz kabul ederse doğru bir çözümse sana pay verir. Yani sen bir şey kazmıyorsun. Hesaplamaya dahil olduğun için pay alıyorsun. Ve böylece kripto borsası ayakta kalmış oluyor. Tüm cihazlar kapatılsa ne para gönderebilirsin ne alabilirsin çünkü onaylayacak/hesaplamasını yapacak cihaz olmaz.
Heh aynen böyle bende bir kişiden dediklerini duymuştum

Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Siyah Limon
Heh aynen böyle bende bir kişiden dediklerini duymuştum
Evet. Hatta çözdüğünüz Hash bilgisinde kim kime ne kadarlık bir transfer yapmış görebilirsiniz. Kripto aleminde gizlilik pek sevilmez her şey şeffafdır.

Mesela aşağıdaki adres Kuzey Amerikadaki bir tesise ait. Tesisin günlük kazancı 174.000-200.000 $ Arada canım sıkıldıkça girip bakıyorum kaç makina varmış hangi marka model kullanıyorlarmış diye.

KirliKill

80+ Silver
Ekran kartıyla kripto para üretemezsin. Bilmediği konularda insanımız ne kadar bilgili hayret. 0 bilgi ile atıp tutmak zevkli mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam spor yaparken ağırlık olarak kullanıyorum kaç para kazanırım ? Çok bilgilisiniz açıklar mısınız lütfen aydınlatın bizi o yüce bilgilerizle.
tamam kardeşim ben cahilim arkadaşın dediği gibi "kabaca" anlatmaya çalıştım ama sen bilge bir insansın her şeyi en iyi haliyle kusursuz olarak sen bilirsin..

Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Siyah Limon
tamam kardeşim ben cahilim arkadaşın dediği gibi "kabaca" anlatmaya çalıştım ama sen bilge bir insansın her şeyi en iyi haliyle kusursuz olarak sen bilirsin..
Geri vites mi deniyordu ? Aynen aynen ondan. Çevir kazı yanmasın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Siyah Limon
yani ironiyi bile anlayamayan beynin varya.. cahile 40 delil sun işe yaramaz
1624876883322.png

AKMS

Top Bottom