Neler Yeni

Mining Olayı Çok Mantıklı Değil mi?

denixex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
deniz

Merhaba arkadaşlar bende aynı bu şekilde sistem toplayıp yapmak istiyorum , düşününce çok mantıklı geldi , bu işin riskleri eksi yönleri olarak ne var acaba , böyle kolay yoldan para kazanmanın yolu var ve insanlar neden yapmıyor anlamıyorum ?
ytd

Bu konuda bilgili kişiler beni aydınlatabilirse sevinirim.

Herkese iyi forumlar dilerim.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Merhaba arkadaşlar bende aynı bu şekilde sistem toplayıp yapmak istiyorum , düşününce çok mantıklı geldi , bu işin riskleri eksi yönleri olarak ne var acaba , böyle kolay yoldan para kazanmanın yolu var ve insanlar neden yapmıyor anlamıyorum ?

Piyasada normal fiyattan kart bulabilirsen neden olmasın ama RX 580 için 6K vereceksen zarar etme riski çok büyük. Eth değeri düşebilir kart bozulabilir mining kazançları düşebilir. O kadar kolay ve mantıklı bir iş değil.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,941
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Atı alan Üsküdarı geçti...

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
Yapabilirsin, yapma diyen cahiller mining düşmaın bir şey bilmeyenler. Tabii 40K'dan 3090 alıp mining yapacaksan girme bu işe. :) Uygun fiyattan 3060 Ti ve 3070 bulursan yapabilirsin iyi kâr getiriyorlar. AMD tarafında RX 5000 6000 serisine bakma bile hem pahalı hem az kazıyor hem çok güç çekiyor. RX 580 570 uygun bulursan bunlarla da yapabilirsin.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Geçen sene mining patlamadan önce evdeki eski bilgisayarı satıp gelen parayla 2 tane RX 580 ve alt takımı alacaktım ve ufak bir rig kuracaktım. Bilgisayarı birkaç ay satamadım ve sattığımda da kart 6K olmuştu. Para kenarda duruyor ve o paraya şuan sattığım sistemdeki GTX 1060 kartı bile alamıyorum. Şans bu kadar olur 😂

denixex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
deniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Piyasada normal fiyattan kart bulabilirsen neden olmasın ama RX 580 için 6K vereceksen zarar etme riski çok büyük. Eth değeri düşebilir kart bozulabilir mining kazançları düşebilir. O kadar kolay ve mantıklı bir iş değil.
hocam rx580 7bin civarı şuan , onun yerine ne önerirsiniz peki , kart bozulursa garantiye yollarım hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam haklısınız biraz geç oldu ama daha geç olmadan birşeyler yapmak istiyorum , tavsiyeleriniz nelerdir ?

Yapabilirsin, yapma diyen cahiller mining düşmaın bir şey bilmeyenler. Tabii 40K'dan 3090 alıp mining yapacaksan girme bu işe. :) Uygun fiyattan 3060 Ti ve 3070 bulursan yapabilirsin iyi kâr getiriyorlar. AMD tarafında RX 5000 6000 serisine bakma bile hem pahalı hem az kazıyor hem çok güç çekiyor. RX 580 570 uygun bulursan bunlarla da yapabilirsin.

rx580 7bin tl civarında hocam

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
hocam rx580 7bin civarı şuan , onun yerine ne önerirsiniz peki , kart bozulursa garantiye yollarım hocam

hocam haklısınız biraz geç oldu ama daha geç olmadan birşeyler yapmak istiyorum , tavsiyeleriniz nelerdir ?

rx580 7bin TL civarında hocam
Ne kadar bütçeniz var toplam?

whoamii

80+ Silver

rx580 7bin TL civarında hocam
2. El kastediyoruz hocam. Gidip de sıfır Rx 580 alınmaz stoklardan dolayı gereksiz pahalı. 2. Elden garantili bulmaya bakın az kullanılmış kartlar bar. Rx 5500xt de var genelde aynı fiyarlarda. Güç tüketimi daha az olacaktır.

denixex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
deniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne kadar bütçeniz var toplam?
hocam 1-2 arkadaşımla beraber girmeyi düşünüyorum toplam 100bin tl gibi bir bütçe ayırabiliriz.

2. El kastediyoruz hocam. Gidip de sıfır Rx 580 alınmaz stoklardan dolayı gereksiz pahalı. 2. Elden garantili bulmaya bakın az kullanılmış kartlar bar. Rx 5500xt de var genelde aynı fiyarlarda. Güç tüketimi daha az olacaktır.
hocam 2. el de çok fazla mining yapılan kart olmaz mı , yorulmuş eskimiş kartları itelemesinler :D

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
hocam 1-2 arkadaşımla beraber girmeyi düşünüyorum toplam 100bin TL gibi bir bütçe ayırabiliriz.

hocam 2. el de çok fazla mining yapılan kart olmaz mı , yorulmuş eskimiş kartları itelemesinler :D
yurtdışından 3060 alabilirsiniz veya 3060ti satan kişiler var onlara bakın derim amd'nin üst segment kartları fazla tavsiye edilmiyor 3060-3060ti-3070 bulmaya çalışın ama ucuz fiyattan

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius

ytd

Artık okadar kolay değil kolay yoldan para kazanana

Devlet şaaaakkk VERGİ

Top Bottom