RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,932
Bu ay bitiyo nereye gidecek kiGittiği yere kadar gitsin hocam bitip bitmemesi dert değil.
Bu ay bitiyo nereye gidecek kiGittiği yere kadar gitsin hocam bitip bitmemesi dert değil.
Revene var canimBu ay bitiyo nereye gidecek ki![]()
Raven çok para getirmez 10 ayda amorti edecekse 15 ayda eder bir de elektrik fazladan gelecek kartlar fazladan ısınacak ayarlaması daha zor. Raven kartları sömürüyor.Revene var canim
Amorti sıkıntı değil. 50 dolar getireceğine 33 dolar getirsin, getirsin yeter kiRaven çok para getirmez 10 ayda amorti edecekse 15 ayda eder bir de elektrik fazladan gelecek kartlar fazladan ısınacak ayarlaması daha zor. Raven kartları sömürüyor.
Dostum amorti etmezse zarar olacakAmorti sıkıntı değil. 50 dolar getireceğine 33 dolar getirsin, getirsin yeter ki![]()
Amorti etmenin ne demek olduğunu bilmiyor galibaDostum amorti etmezse zarar olacak
Yani bir şey getirmeyecek![]()
Biliyorum dostum merak etme senden daha zekiyim. Ben seni engellemiştim, ya da unutmuşum şimdi engelliyorum teşekkürler bilgin için.Gelin size RX 6700 XT verelim 1 aylık
Bu arada ciddiyim eğer almak istiyorsanız özelden yazınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Amorti etmenin ne demek olduğunu bilmiyor galiba
Dostum para öyle borca girerek falan alınmadı, bir yerden geldi.Dostum amorti etmezse zarar olacak
Yani bir şey getirmeyecek![]()
Abi yapma lütfen engelleme abi , abi lütfen engelleme abbbBiliyorum dostum merak etme senden daha zekiyim. Ben seni engellemiştim, ya da unutmuşum şimdi engelliyorum teşekkürler bilgin için.