Mining rig için parça listesi

Barbara Gordon

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
639
35 Tane 1660 Super için parça listesi yapar mısınız rica etsem? Yani PSU, Anakart, Splitter (Gerek var mı ki?) Riser. Özellikle PSU önerisi istiyorum. Sadece bu parçalar için 15000 TL Bütçe var.

Tek anakart için iki PSU hedefimiz yani 3 anakart 6 PSU olacak. Biraz tuzlu olacak gibi. Bütçe konusunda sıkıntı yok. Cevap yazan olur belki bu PSU'lar nasıldır? Tabii 1660 Super için olmaları çok önemli.

35 Tane 1660 Super için parça listesi yapar mısınız rica etsem? Yani PSU, Anakart, Splitter (Gerek var mı ki?) Riser. Özellikle PSU önerisi istiyorum. Sadece bu parçalar için 15000 TL Bütçe var.

Rampage olması güvenimi aşırı azaltıyor. 8 Ekran kartı destekliyor ve 1200 Watt. O zaman 1300 Watt'lık attığım FSP'yi alsam 13'lü anakarta 12 tane ekran kartı taksak nasıl olur? Tek PSU'dan 12 tane Ekran kartını beslesek PSU yanar mı?

Rampage olması güvenimi aşırı azaltıyor. 8 Ekran kartı destekliyor ve 1200 Watt. O zaman 1300 Watt'lık attığım FSP'yi alsam 13'lü anakarta 12 tane ekran kartı taksak nasıl olur? Tek PSU'dan 12 tane Ekran kartını beslesek PSU yanar mı?
Giriş sayısı yetmeyebilir ki attığın FSP eski bir model olsa gerek. GErek yok attığım daha iyi.

3 Tane

4 tane

3 tane

35 tane

3 tane

Fiyatı aştı. Ama daha uyguna olamaz diye düşünüyorum.

@baltazar

3 Tane

4 tane

3 tane

35 tane

3 tane

Fiyatı aştı. Ama daha uyguna olamaz diye düşünüyorum.

@baltazar
Tek eksik var o da matematik kullanmamışsın :P

4 psu alsa 32 giriş oluyor.

Tek eksik var o da matematik kullanmamışsın :p

4 psu alsa 32 giriş oluyor.
BRUH MOMENT

Bunlar iş görmez mi? 3 psu ya birer tane atsa? Yanlış bilmiyorsam 1660s ler de tek besleme var.

BRUH MOMENT

Bunlar iş görmez mi? 3 psu ya birer tane atsa? Yanlış bilmiyorsam 1660s ler de tek besleme var.
Evet de bence sağlıklı değil. Gerçi 1660s UV ile 85W felan çekiyor ama.
Kısacası hiç kullanmadım, sağlıklı olduğunu da düşünmüyorum ama 1 PSU alacağıma bundan alıp kullanırdım.

Evet de bence sağlıklı değil. Gerçi 1660s UV ile 85W felan çekiyor ama.
Kısacası hiç kullanmadım, sağlıklı olduğunu da düşünmüyorum ama 1 PSU alacağıma bundan alıp kullanırdım.
Hocam sizin attığınız PSU everest ve benim o markayla çok kötü anım var ya yine aynısı olursa diye çok korkuyorum çünkü sonuçta neredeyse çeyrek milyonluk bir sistem olacak. O zaman şöyle yapalım galiba tek PSU ile 13 ekran kartını besleyemiyoruz 2 tane 850 Watt'lık alıp 6'şar şekilde yapsak? Siz yetkili bir abiye benziyorsunuz soru işaretlerimi giderirseniz sevinirim.

Hocam sizin attığınız PSU everest ve benim o markayla çok kötü anım var ya yine aynısı olursa diye çok korkuyorum çünkü sonuçta neredeyse çeyrek milyonluk bir sistem olacak. O zaman şöyle yapalım galiba tek PSU ile 13 ekran kartını besleyemiyoruz 2 tane 850 Watt'lık alıp 6'şar şekilde yapsak? Siz yetkili bir abiye benziyorsunuz soru işaretlerimi giderirseniz sevinirim.
Dediğimi al. Ben başka önermiyorum.

Dediğimi al. Ben başka önermiyorum.
Onu aldık diyelim doğrudan anakarta ve ekran kartı beslemelerini takacağız değil mi? Başka olayı yok? Listeyi sıralıyorum o zaman:

5 Adet

3 Adet bundan.

İşlemci: En ucuzundan.
Ram: En ucuzundan.

Riser önerisi de lazım.

Bir de ikinci PSU'yu çalıştırmak için ne yapmak lazım? Hangi aparatı almamız gerekiyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,041
Üyeler
184,561
Son üye
krts_riza
Geri