ensarxx
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 279
- İsim
- Ensar DAŞ
- İlgilendiği Kategoriler
- Yazılım(Python, Unity, C#) , Donanım , Oyun
Öncelikle anakart olarak MSI B450 Gaming Plus MAX almayı planlıyorum. 6 adet pci slotu var. Mining anakartlar daha pahalı olduğu için ve eğer miningi durdurursam daha kolay satılacağını düşündüğüm için b450 almak istiyorum, bu anakart problem yaşatır mı ? İşlemci olarak R3 1200 ram olarak ta XPG Gammix 8GB DDR4 3200MHz düşünüyorum. İlk olarak 1 kart alacağım, şuan 3070,3080 gibi kartlar almaktansa bir kaç tane rtx 2060 almak daha mantıklı geliyor o yüzden 2060 almayı düşünüyorum fakat şuan fiyatlar minimum 7k, indirim kovalayacağım. Mevcut piyasada mining için önereceğiniz en fiyat/performans kart hangisidir ?(eski kartlar olduğu için rx 570, rx 580'e bulaşmak istemiyorum.) Yavaş yavaş kart ekleyerek toplam 6 kart eklemeyi planladığım için 6 kart + sistemi besleyecek kaliteli bir psu ya ihtiyacım var, 1200 watt uygun olur mu, psu önerebilir misiniz ? Şuan ethereum kazmayı planlıyorum, karlılık oranına göre kazdığım coin değişebilir. Mining tecrübesi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler.