Mining Sistemim Hakkında

Ne kadar kazandırıyor. Ve eth miningine ne kadar etki ediyor. Yani ikisi birlikte çalışıyorsa ya bir iş var yada bir kısmını o kullanıyor.
Bendeki 6600 eth de 28.98 mh veriyordu tonla beraber 28.30 a düştü + ton da da 1.2 gh alıyorum. Çok az düşüşle ton kazmak mantıklı görünüyor.

@turquoise.blue en alttaki rx 6600Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkisi birlikte şuan için bana yaklaşık 8.5 dolar kazandırıyor günlük.
320w desen hepsine toplam ayda 230.04kw ediyor yahu. Tek başına sınırı geçiyor.

476 TL gideri oluyor. Günlük 8.5 dolardan aylık 3468tl civarı kazanç var. Vayy 3k para kazanıyormuş.

Bendeki 6600 eth de 28.98 mh veriyordu tonla beraber 28.30 a düştü + ton da da 1.2 gh alıyorum. Çok az düşüşle ton kazmak mantıklı görünüyor.
Eth belleği kullanıyor tonda galiba gpu çekirdeğini kullanıyor galiba. Ekran kartının sonuna kadar kullanmak için başka bir sebep gibi duruyor.

1900 mhz gördüm tamam dikkatimden kaçmış.

Bende 1900 e çekeyim.

1900 mhz gördüm tamam dikkatimden kaçmış.

Bende 1900 e çekeyim.
Ekran kartı belleğine göre değişebiliyor ama. Lol miner'da hiçbir ayar tutmamıştı boş bırakmıştım 😁 Allah'tan Trm'de yaptı dual işini.

320w desen hepsine toplam ayda 230.04kw ediyor yahu. Tek başına sınırı geçiyor.

476 TL gideri oluyor. Günlük 8.5 dolardan aylık 3468tl civarı kazanç var. Vayy 3k para kazanıyormuş.
Tam 3k değil 😁 Son elektirik faturam 843 lira geldi. 640 lirasını sistem harcıyor.

Ekran kartı belleğine göre değişebiliyor ama. Lol miner'da hiçbir ayar tutmamıştı boş bırakmıştım 😁 Allah'tan Trm'de yaptı dual işini.

Tam 3k değil 😁 Son elektirik faturam 843 lira geldi. 640 lirasını sistem harcıyor.
İşlemcide mininge çalışıyor yani. Vay anasını bee. 200 TL sistemin geri kalan bileşenleri çalışsa hımm dur bakayım bi hesap edeyim kaç w harcıyor.

140w civarı harcıyor. Galiba işlemciyi baya kullanıyorsun.

İşlemcide mininge çalışıyor yani. Vay anasını bee. 200 TL sistemin geri kalan bileşenleri çalışsa hımm dur bakayım bi hesap edeyim kaç w harcıyor.

140w civarı harcıyor. Galiba işlemciyi baya kullanıyorsun.
Yok olayı yanlış anladın. Ekran kartları 340w civarı harcıyor. Alttakım dediğimiz işlemci, anakart ve psu'da toplamda 100w civarı. Yani 440w toplam. Hesaplayınca 650 TL civarı oluyor.

Yok olayı yanlış anladın. Ekran kartları 340w civarı harcıyor. Alttakım dediğimiz işlemci, anakart ve psu'da toplamda 100w civarı. Yani 440w toplam. Hesaplayınca 650 TL civarı oluyor.
440w hesaplayınca nasıl 650 TL oluyor yahu. Dur hesaplayam bakam.

Aa gerçekten oluyormuş 😂😂

Biz bu işe geçen pazartesi başlamadık 😁😁
Yok hesaplayınca geri kalan sisteme 140w kalıyor (ekran kartına 320w olarak hesap ettim)

120w tüketiyor o zaman sistem. Ama hesaplayınca ekran kartları yaklaşık 320w etmiyor mu?

335w ediyormuş. Baya bi güzel yuvarlamışım 15w'ı 😂😂

Eth belleği kullanıyor tonda galiba gpu çekirdeğini kullanıyor galiba. Ekran kartının sonuna kadar kullanmak için başka bir sebep gibi duruyor.
Aynen öyle.

Sen technopatta varsın galiba. Bir ara bakmıştın bana galiba.
Evet ben sana işlemci madenciliği konusunda yardımcı olmaya çalışmıştım. Daha sonrada half life serisini alacağında konuşmuştuk.

Geri