Neler Yeni

Mining virüsü yedim.

lepistes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmet Berkay
Steam
https://steamcommunity.com/id/lepistes
Discord
lepistes#1213
1 haftadır farkında olmadan hdd'im üzerinden mining yapılıyormuş. Videolar izlerken seslerin sürekli olarak kesilmesinden anladım harddisk sürekli %100 olarak kullanılıyor. Virüs kendini Windows Defender Notification System olarak gizliyor görev yöneticisinden kapatınca disk %0 a düşüyor fakat 10-15dk sonra geri açılıyor. Kaspersky,Malwarebytes Vb. çoğu uygulamayı denedim ama uygulamalar virüsü taramaya geldiklerinde disk çıkarılmış olarak gözüküyor ve tarama yarıda bitiyor bu sayede virüs silinemediği için bir çözüm bulamadım.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,631
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bence o gizleme değil, muhtemelen arkada tarama yapıyor o. Ya da cache olarak kullanıyor Windows oradan patlıyordur.

Zealist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Memet K.

bu videoda anlatılanları sırasıyla uygula muhtemelen sorunun çözülecektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Hüseyin Ege Karakışla
Format at

ilkaycam.m

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
540
İsim
ilkay çam
1 haftadır farkında olmadan hdd'im üzerinden mining yapılıyormuş. Videolar izlerken seslerin sürekli olarak kesilmesinden anladım harddisk sürekli %100 olarak kullanılıyor. Virüs kendini Windows Defender Notification System olarak gizliyor görev yöneticisinden kapatınca disk %0 a düşüyor fakat 10-15dk sonra geri açılıyor. Kaspersky,Malwarebytes Vb. çoğu uygulamayı denedim ama uygulamalar virüsü taramaya geldiklerinde disk çıkarılmış olarak gözüküyor ve tarama yarıda bitiyor bu sayede virüs silinemediği için bir çözüm bulamadım.
mining hdd üzerinden mi yapılıyormuş?

Top Bottom