Tamam kral teşekkürlerMining hikayesi bitti ki laptopta mining kardan çok zarar getirir.
bilginiz olmayan şeyler hakkın yorum yapmasanız güzel olur aslında mining şuan tekrardan gayet karlı hale geldi o laptopla hem işlemci hem ekran kartı ile mining yaparak hatırı sayılır bir gelir elde edilebilirMining hikayesi bitti ki laptopta mining kardan çok zarar getirir.
Yapiö o zaman eywbilginiz olmayan şeyler hakkın yorum yapmasanız güzel olur aslında mining şuan tekrardan gayet karlı hale geldi o laptopla hem işlemci hem ekran kartı ile mining yaparak hatırı sayılır bir gelir elde edilebilir![]()
hic sanmıyorumbilginiz olmayan şeyler hakkın yorum yapmasanız güzel olur aslında mining şuan tekrardan gayet karlı hale geldi o laptopla hem işlemci hem ekran kartı ile mining yaparak hatırı sayılır bir gelir elde edilebilir![]()
Bu laptopta elde edeceği hashrate nedir? Uzun vadede yüksek sıcaklığa maruz kalması nedeniyle ortaya çıkacak hasarları da karşılar mı?bilginiz olmayan şeyler hakkın yorum yapmasanız güzel olur aslında mining şuan tekrardan gayet karlı hale geldi o laptopla hem işlemci hem ekran kartı ile mining yaparak hatırı sayılır bir gelir elde edilebilir![]()
Elektrik fiyatı yüksek tarife ile 2.6 TL arkadaş muhtemelen 240kw altında tüketiyordur dolayısıyla 1.5TL civarına kullanıyor bilinçsizce yapılmadığı sürece mining donanımlara zarar vermez forum açıldığından beri bunu savunmaktan ben yoruldum ama hayatında hiç bu işe girişmemiş insanlar bilmiş yorumlar yapmaktan yorulmadı ETH'nin fiyatının konuyla hiç alakası yok zaten ona hiç girmiyorum farklı coinler kazılıyor şu an pyrin zano neurai veya clore kazabilir bunlar 3060M için en çok kazancı olan coinler şu an getirileri yaklaşık aynı çok dalgalı olmakla birlikte şu anda anlık kazancı elektrik ödendikten 300-400TL civarı işlemciyle de zephyr kazabilir onunda kazancı elektrikten sonra yaklaşık 350-400TL civarı ayda 800tl değer mi diyebilirsiniz bana kalırsa değer ama bu değer mi kısmına direk kazanamazsın anca bozulan parçaların ederini çıkarır vs deyip yanlış yönlendirmek yerine bu kısmı konuyu açan arkadaşa bırakmak daha doğru bana kalırsa gayet açık oldu sanırım.Bu laptopta elde edeceği hashrate nedir? Uzun vadede yüksek sıcaklığa maruz kalması nedeniyle ortaya çıkacak hasarları da karşılar mı?
Elektrik fiyatı 2.6₺, ETH ise 2K dolar civarında. Hatrı sayılır geliri rakamlarla açıklayabilir misin?
ben sanıyorumhic sanmıyorum
Ha bir de miningdeki mevzu kazıp anlık satmak değil zaten önümüzde koca bir sezon olacağını varsayarsak bu kazançlar çok çok artacak ya da kazım zoruluğu şu anki gibi düşükken daha fazla adette kazıp piyasa fırladığı zaman satış yapmak vs gibi birçok strateji giriyor işin içine bu bir iş zaten sistemi kurdum kenara attım olmuyor kesinlikle ilgilenmek gerek.Elektrik fiyatı yüksek tarife ile 2.6 TL arkadaş muhtemelen 240 altında tüketiyordur dolayısıyla 1.5TL civarına kullanıyor bilinçsizce yapılmadığı sürece mining donanımlara zarar vermez forum açıldığından beri bunu savunmaktan ben yoruldum ama hayatında hiç bu işe girişmemiş insanlar bilmiş yorumlar yapmaktan yorulmadı ETH'nin fiyatının konuyla hiç alakası yok zaten ona hiç girmiyorum farklı coinler kazılıyor şu an pyrin zano neurai veya clore kazabilir bunlar 3060M için en çok kazancı olan coinler şu an getirileri yaklaşık aynı çok dalgalı olmakla birlikte şu anda anlık kazancı elektrik ödendikten 300-400TL civarı işlemciyle de zephyr kazabilir onunda kazancı elektrikten sonra yaklaşık 350-400TL civarı ayda 800tl değer mi diyebilirsiniz bana kalırsa değer ama bu değer mi kısmına direk kazanamazsın anca bozulan parçaların ederini çıkarır vs deyip yanlış yönlendirmek yerine bu kısmı konuyu açan arkadaşa bırakmak daha doğru bana kalırsa gayet açık oldu sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben sanıyorum
24 saat cihazi acik birakip günde 8-10 tl hatırı sayılır kazanc mi aga, artacak diye bekleyeceksin, bir cesit kumar bu. bende eth kazdim zamanında getirisi belliydi, günlük yolumuzu buluyorduk. enerjiye ve çevreye yazik bence.Elektrik fiyatı yüksek tarife ile 2.6 TL arkadaş muhtemelen 240kw altında tüketiyordur dolayısıyla 1.5TL civarına kullanıyor bilinçsizce yapılmadığı sürece mining donanımlara zarar vermez forum açıldığından beri bunu savunmaktan ben yoruldum ama hayatında hiç bu işe girişmemiş insanlar bilmiş yorumlar yapmaktan yorulmadı ETH'nin fiyatının konuyla hiç alakası yok zaten ona hiç girmiyorum farklı coinler kazılıyor şu an pyrin zano neurai veya clore kazabilir bunlar 3060M için en çok kazancı olan coinler şu an getirileri yaklaşık aynı çok dalgalı olmakla birlikte şu anda anlık kazancı elektrik ödendikten 300-400TL civarı işlemciyle de zephyr kazabilir onunda kazancı elektrikten sonra yaklaşık 350-400TL civarı ayda 800tl değer mi diyebilirsiniz bana kalırsa değer ama bu değer mi kısmına direk kazanamazsın anca bozulan parçaların ederini çıkarır vs deyip yanlış yönlendirmek yerine bu kısmı konuyu açan arkadaşa bırakmak daha doğru bana kalırsa gayet açık oldu sanırım.
ben sanıyorum
Ha bir de miningdeki mevzu kazıp anlık satmak değil zaten önümüzde koca bir sezon olacağını varsayarsak bu kazançlar çok çok artacak ya da kazım zoruluğu şu anki gibi düşükken daha fazla adette kazıp piyasa fırladığı zaman satış yapmak vs gibi birçok strateji giriyor işin içine bu bir iş zaten sistemi kurdum kenara attım olmuyor kesinlikle ilgilenmek gerek.
dediğim değer değmez kısmını bence arkadaşa bırakalım belki seni kesmeyebilir ama bir öğrenci için ayda 800-1000tl hiç fena bir getiri değil bana kalırsa ki dediğim gibi bu eth zamanındaki gibi makinaları dizdim bi kenara koydum demekle olmuyor artık kripto paralardan anlamayan sıfır donanım bilgisi olan bir sorun olduğu zaman internetten aratıp çözümünü araştırmaktan aciz birine göre bir iş değil kesinlikle ben sadece yanlış bilgiyi düzelttim mining şuanda kazançlı donanımların fiyatlarının hala dip seviyelerde olduğunu hesaba katarsak gayet kazançlı24 saat cihazi acik birakip günde 8-10 TL hatırı sayılır kazanc mi aga, artacak diye bekleyeceksin, bir cesit kumar bu. bende eth kazdim zamanında getirisi belliydi, günlük yolumuzu buluyorduk. enerjiye ve çevreye yazik bence.
eth nin en çok kazandırdığı dönemde ortalama bir ekran kartının amorti süresi 2 yılı bulmuştu ve insanlara rig kurmaya devam ediyordu şuanda 6-7 ay gibi amorti süreleri var ve muhtemelen daha da azalacak sizin bu işe girmemeniz benim işime gelir pastada payım artardediğim değer değmez kısmını bence arkadaşa bırakalım belki seni kesmeyebilir ama bir öğrenci için ayda 800-1000tl hiç fena bir getiri değil bana kalırsa ki dediğim gibi bu eth zamanındaki gibi makinaları dizdim bi kenara koydum demekle olmuyor artık kripto paralardan anlamayan sıfır donanım bilgisi olan bir sorun olduğu zaman internetten aratıp çözümünü araştırmaktan aciz birine göre bir iş değil kesinlikle ben sadece yanlış bilgiyi düzelttim mining şuanda kazançlı donanımların fiyatlarının hala dip seviyelerde olduğunu hesaba katarsak gayet kazançlı
elektrik faturası getirir. nurtopu gibi hemde.Acer nitro 5 rtx 3060 6gb ekran kartlı laptopum var onla Mining yapabilir miyim ortalama ne kadar getirir veya zarar mı ettirir bilgisi olan var mı?