Oyun oynarken bozulma ihtimali neyse oda aynısidir.
o zaman elektrik faturasından fazla kazdığımız sürece kardayız demektir değil mi?İhtimalleri bilemeyiz. Lakin mining yaparken karta çok stabil bir güç gider. Yani oyunda her zaman dalgalı yük giderken kazım sırasında SÜREKLİ sabit bir yük gideceğinden ve bu yükün daha az olacağından mantıksal olarak sıkıntı oranı da az olur lakin mining yaparken VRAM' lerin acı çektiği de bir gerçek. Kısaca oyun oynamakla aynı riski taşıyor ama daha az ısınıyor gibi düşünebilirsin.
da ayrıOyun oynarken bozulma ihtimali neyse oda aynısidir.
Evet. Elektriği gözünüzde büyütmeyin. Eğer güzel bir kartınız var ise aylık rahatlıkla 1000 tl ve üstü NET kazanç elde edebilirsino zaman elektrik faturasından fazla kazdığımız sürece kardayız demektir değil mi?
Evet. Elektriği gözünüzde büyütmeyin. Eğer güzel bir kartınız var ise aylık rahatlıkla 1000 TL ve üstü NET kazanç elde edebilirsin
@RevDeisDou hocam kaç ay a bozulur biliyorsan söyler misinGIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GTX 1660 SUPER OC ITOPYA'da.www.itopya.combu ikisiyle 1 ayda ne kadar kar ederiz, ayrı ayrı günde, 8-10 saat çalıştırarak?MSI RX580 Gaming X 8GB GDDR5 8GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı | ITOPYA
MSI RX580 Gaming X 8GB GDDR5 8GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RX 580 GAMING X 8G ITOPYA'da.www.itopya.com
biri arkadaşımın biri benim
RX 580 günde 7-14liraGIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GTX 1660 SUPER OC ITOPYA'da.www.itopya.combu ikisiyle 1 ayda ne kadar kar ederiz, ayrı ayrı günde, 8-10 saat çalıştırarak?MSI RX580 Gaming X 8GB GDDR5 8GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı | ITOPYA
MSI RX580 Gaming X 8GB GDDR5 8GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RX 580 GAMING X 8G ITOPYA'da.www.itopya.com
biri arkadaşımın biri benim
Tahmin etmek mümkün değil. Gigabyte olan modelle yapılmasını tavsiye etmiyorum fanı çok erken bozulacaktır. Gaming X bakımları yapılırsa 1 seneden fazla çalışır rahatça.@RevDeisDou hocam kaç ay a bozulur biliyorsan söyler misin
Karta göre oluyor bu. Her kartın belli bir gücü var yoksa herkes Hashrate' i fullerdi@RevDeisDou ekran kartının H ratesini kendim ayarlayabiliyor muyum bilge adam ?
rx 580 var bende h ratesini düşürüp daha az çalışmasını ömrünün daha çok uzaması için sormuştum düşürebiliyor muyum yani animeci vokkeKarta göre oluyor bu. Her kartın belli bir gücü var yoksa herkes Hashrate' i fullerdi