Mining Yaparken GPU'nuz Sıcaklık Eşiğini Aştı Hatası

pentiti

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,333
Normal bir şekilde mining yapıyordum. Sıcaklık ta 78 derecelerde falandı.
1618483500118.png

Sonra böyle bir bildirim geldi ve sıcaklığa baktığımda 87 derece olduğunu gördüm. Miningi hemen kapattım. Sonra ekran kartına yaptığım UV ayarları sıfırlanmış. O ayarları yapıp tekrar açmayı denedim miningi. Ama açamadım çöküyor. "Eth: No valid pools specified in epools.txt" Böyle bir hata çıkıp çöküyor mining programı. Phoenix Miner kullanıyorum.

Sistem:
Termal macunum: Arctic MX-4 2019 Edition
Ekran Kartım: MSI Gaming X RX 480 (2. El)
İşlemcim: İ3 9100F
Anakartım: MSI H310M PRO-VDH PLUS
PSU: Xigmatek X-Power 600W 80+
Monitör: LG 22MK400H-B
RAM: Kingston Hyper X 1X16GB RAM
SSD: Samsung 860 EVO 250GB SSD
HDD: WD Blue 1TB HDD
Kasa: Dark N10 PRO

Alıntıyı görüntüle
Sonra böyle bir bildirim geldi ve sıcaklığa baktığımda 87 derece olduğunu gördüm. Miningi hemen kapattım. Sonra ekran kartına yaptığım UV ayarları sıfırlanmış. O ayarları yapıp tekrar açmayı denedim miningi. Ama açamadım çöküyor. "Eth: No valid pools specified in epools.txt" Böyle bir hata çıkıp çöküyor mining programı. Phoenix Miner kullanıyorum.

Sistem:
Kasa içerisinde mi mining yapıyorsunuz ?

Alıntıyı görüntüle

Sistem:
Sıcaklıklar çok fazla geldi bana benim kart mining yaparken 36C ama memory tempi 90C memory tempin çok yüksek olabilir

Kasanın yan kapağı açık mı ? Odanın camı açık mı ? Ekran kartı fanlarının RPM'i kaç ?
Fanları %75 e aldım. Kasanın yan kapağı açık değil. Cam da açık değil. Ama 16 saat boyunca kesintisiz 78 derecede mining yapan karta ne oldu da böyle oldu?

Fanları %75 e aldım. Kasanın yan kapağı açık değil. Cam da açık değil. Ama 16 saat boyunca kesintisiz 78 derecede mining yapan karta ne oldu da böyle oldu?
Odanızın sıcaklığı ne kadar ? Malum havalar 2-3 gündür ısındı.

Tahminen ondandır kapıyı camı açın ya da dışarısı daha sıcak diyorsanız camı açmayıp sadece odanın kapısını açın evin içindeki serin hava odaya girsin ve bu şekilde sıcaklıkları 1 saat takip edin anormal bir durum yoksa sorun yok demektir.

Tahminen ondandır kapıyı camı açın ya da dışarısı daha sıcak diyorsanız camı açmayıp sadece odanın kapısını açın evin içindeki serin hava odaya girsin ve bu şekilde sıcaklıkları 1 saat takip edin anormal bir durum yoksa sorun yok demektir.
Birde şu mining programını düzeltmem gerek. Önerin için teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuanlık silip yükledim programı oldu çalışıyor ayarları gene yaptım odayı serinlettim çalıştırdım miningi şuanlık iyi umarım gene bir şey olmaz.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,132
Üyeler
183,953
Son üye
kyrian
Geri