DDU zorunlu değil.Hoca onu nerden bulcam eski sürüm değil mi? Bir de DDU ile kaldırmam gerek değil mi?
Hoca sizin yazdığınızı görmeden dediğinizi yapmışım ama DDU ile kaldırdım binevi zaten fabrika ayarlarını sıfırlama seçeneğini seçmeme bile gerek kalmamıştır umarım? Birde çalıştı 27Mh.DDU zorunlu değil.
Non Legacy olanı seçAlıntıyı görüntüle
Ayrıca kurarken fabrika ayarlarına sıfırla seçeneğini seç.
Sıkıntı yok. Çalıştı ise güzel. Lakin 30 MH' ı geçmen lazım. OC + UV yaptın mı? Yapmadıysan yardımcı olabilirimHoca sizin yazdığınızı görmeden dediğinizi yapmışım ama DDU ile kaldırdım binevi zaten fabrika ayarlarını sıfırlama seçeneğini seçmeme bile gerek kalmamıştır umarım? Birde çalıştı 27Mh.
İyi ki Legacy yi seçmemişim Legacy yi seçecektim ama Non-Legacy üstte diyerek Non-Legacy yi seçtim.DDU zorunlu değil.
Non Legacy olanı seçAlıntıyı görüntüle
Ayrıca kurarken fabrika ayarlarına sıfırla seçeneğini seç.
Yaptım hoca çoktan bu konudaki ayarların aynısı.Sıkıntı yok. Çalıştı ise güzel. Lakin 30 MH' ı geçmen lazım. OC + UV yaptın mı? Yapmadıysan yardımcı olabilirim
Bu ayarla nasıl bu kadar az MH veriyor :/İyi ki Legacy yi seçmemişim Legacy yi seçecektim ama Non-Legacy üstte diyerek Non-Legacy yi seçtim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yaptım hoca çoktan bu konudaki ayarların aynısı.
Bilmem hoca kart zaten dünyanın en sorunlu kartı normaldir.Bu ayarla nasıl bu kadar az MH veriyor :/
Bu ayarla nasıl bu kadar az MH veriyor :/
Voltaj 925Bilmem hoca kart zaten dünyanın en sorunlu kartı normaldir.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle;
Ayarlar bu hocam bir de şey;
Bu konudan ekran kartımın ne kadar sorunlu olduğunu anlayabilirsiniz.Ekran kartıma ne yapacağım?
Şimdi ben bu kartı ne yapayım? 2. El aldığım bir kart. Sistem: Termal macun: Arctic MX-4 2019 Edition Ekran Kartı: MSI Gaming X RX 480 (2. El) İşlemci: İ3 9100F Anakart: MSI H310M PRO-VDH PLUS PSU: Xigmatek X-Power 600W 80+ Monitör: LG 22MK400H-B RAM: Kingston Hyper X 1X16GB RAM SSD: Samsung...www.silicone-forum.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Birde sizce bu cüzdana ne zamana kadar yansır merak ediyorum?
Voltaj 925
MHz 1190 denesene