Sizce Mining Değerler İyi mi?

@RevDeisDou
Neyse hocam şu ana kadar ki her yardımınız için teşekkür ederim valla baya yardımcı oldunuz şimdi tek yapmam gereken galiba Binance hesabımı ailemin üzerine doğrulatmak değil mi? Parayı çekmek için birde bilmiyordum artık belli ki istediğimiz zaman parayı çekebiliyormuşuz?
TRBinance' a atman lazım parayı. trbinance.com' a git binance hesabı ile oturum açıp hem trbinance' ı hem binance' yi doğrula. trbinance hesabı IBAN olan bir kart gerektiriyor yani kendi ismini yazma. IBAN sahibinin ismi şart.

TRBinance' a atman lazım parayı. trbinance.com' a git binance hesabı ile oturum açıp hem trbinance' ı hem binance' yi doğrula. trbinance hesabı IBAN olan bir kart gerektiriyor yani kendi ismini yazma. IBAN sahibinin ismi şart.
Anladım hocam şu Papara sistemi gitti mi yahu? Ve TRBinance a atman lazım derken TRBinance ile Binance ayrı platformlar mı ki TRBinance da da zaten para söyliyim dedim.

Anladım hocam şu Papara sistemi gitti mi yahu? Ve TRBinance a atman lazım derken TRBinance ile Binance ayrı platformlar mı ki TRBinance da da zaten para söyliyim dedim.
TRBinance' da ise sıkıntı yok. Binance.com ile trbinance.com ayrı.

Umarım bir şey olmaz babam mining yaptığımın farkında ve bana eğer mining yaparken falan sıkıntı çıkarsa kart bozulursa ekran kartsız kullanırsın demişti. Ya da evdeki 500MB ekran kartını kullanırım.
Ayda kaç TL geliyo bari kâr oluyormu

TRBinance' da ise sıkıntı yok. Binance.com ile trbinance.com ayrı.
Hocam kafa gitti https://www.binance.com/tr TRBinance bu değil mi? Ama şimdi de TRBinance diye arattımda bildiğin giriş yapmadığım farklı bir site çıktı yoksa o mu? Eğer dediğim gibiyse TRBinance a nasıl aktaracağım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayda kaç TL geliyo bari kâr oluyormu
Bi fikrim yok hocam kar olup olmadığından.

Hocam kafa gitti https://www.binance.com/tr TRBinance bu değil mi? Ama şimdi de TRBinance diye arattımda bildiğin giriş yapmadığım farklı bir site çıktı yoksa o mu? Eğer dediğim gibiyse TRBinance a nasıl aktaracağım?

Bilmeden mi bu işe girdin :d

TR olan bu senin attığın Global.

Bilmeden mi bu işe girdin :d
Yok hocam ben mining yapmayı bırakmıştım normalde ama 0,01 ETH olmasına 0,00004 kalmıştı onu yapayım dedim yani. Yoksa bilgim olur.

TR olan bu senin attığın Global.
Anladım hocam Binance hesabıyla oturum aça tıkladım Binance Transfer diye bi şey çıktı ETH lerimi geçirmek için onu kullanacağım belli ki. Ve geçirmem için doğrulama istiyor o zaman iki yerde de şimdi doğrulamam gerek değil mi?

Son düzenleme:
Yok hocam ben mining yapmayı bırakmıştım normalde ama 0,00004 kala 0,01 ETH olmasına onu yapayım dedim yani. Yoksa bilgim olur.

Anladım hocam Binance hesabıyla oturum aça tıkladım Binance Transfer diye bi şey çıktı ETH lerimi geçirmek için onu kullanacağım belli ki. Ve geçirmem için doğrulama istiyor o zaman iki yerde de şimdi doğrulamam gerek değil mi?
Evet.

Aile izin vermezse büyük sıkıntı. Herhangi bir şey yapmıyorlar değil mi bundan eminsiniz?

Aile izin verdi hocam selfie + TC Kimlik arkalı önlü değil mi?

Oldu hoca inceleniyor umarım kabul ederler kimlik çok da iyi çıkmadı çünkü.

Son düzenleme:
1629657042764.png
ohajhocam eylülün 4 ümü

Hoca son olarak fazla soru soruom ama
1629663444468.png

Hoca şuraya bir baktım da Türkiye hesabım çoktan doğrulandı ama normal Binance doğrulanmadı da hocam burda TR deki cüzdandan Binance hesabına aktarma seçeneği var sadece siz TR ye aktarılmasi gerek demiyormuydunuz?

Hoca son olarak fazla soru soruom ama
Alıntıyı görüntüle
Hoca şuraya bir baktım da Türkiye hesabım çoktan doğrulandı ama normal Binance doğrulanmadı da hocam burda TR deki cüzdandan Binance hesabına aktarma seçeneği var sadece siz TR ye aktarılmasi gerek demiyormuydunuz?
Gayet normal TR' ye aktarman lazım normal binance' a aktarman değil. Ama Binance' yi sadece mining yapanlar kullanmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,843
Üyeler
184,060
Son üye
zaggmmt
Geri