kaçırma cok ucuzMsi rx 6800xt bir ikinci el kart buldum denildiğine göre 1 yıl mining yapılmış fiyatıda 5000 yazmış nasıl alınır mı?
temizse alınır kimse kusura bakmasın mining kartlar biraz ömründen yenmiş oluyor ama bence cok iyi fiyatıMsi rx 6800xt bir ikinci el kart buldum denildiğine göre 1 yıl mining yapılmış fiyatıda 5000 yazmış nasıl alınır mı?
Bu arada hocam dikkat et fatura garantide yokç. Bence faturası garatisi olsun test etmeden de alma ürünüMsi rx 6800 bir ikinci el kart buldum denildiğine göre 1 yıl mining yapılmış fiyatıda 5000 yazmış nasıl alınır mı?
Alıntıyı görüntüle
Nasıl test edebilirim hiç bir fikrim yok yardımcı olur musunuztemizse alınır kimse kusura bakmasın mining kartlar biraz ömründen yenmiş oluyor ama bence cok iyi fiyatı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada hocam dikkat et fatura garantide yokç. Bence faturası garatisi olsun test etmeden de alma ürünü
1) Ürünü elden alın.Nasıl test edebilirim hiç bir fikrim yok yardımcı olur musunuz
Kaç derece ortalama ben bilmiyorum hangisi yüksek hangisi düşük bu kart kaç derecee görür1) Ürünü elden alın.
2) Aldığınız zaman önce bi kartın sağına soluna iyice bakın. Tamir gören bir komponent var mı vs
3) Garanti etiketini kontrol edin vidadaki.
4) Miningciler custom bios atabiliyorlar ona nasıl bakıluyor bilmiyorum
5) Furmarkta nasıl? 10dk çalıştırın kaç derece oluyor fanlar çok ses çıkarıyor mu ekranda herhangi bir çizgileşme bozulma vs oluyor mu?
Eğer değerlerde ve kartta bir anormal yoksa sorun yoktur. Bunlar benim görüşüm farklı şeyler ekleyip cıkartmak isteyenler de olabilir
RX6800XT nin o modeli normalde kaç derece çalışıyorsa ona bakman lazım googleda veya youtubeda belki fürmark testleri veya sıcaklık değerleri avrdırKaç
Kaç derece ortalama ben bilmiyorum hangisi yüksek hangisi düşük bu kart kaç derecee görür
70+ ise ufak sıkıntılar çıkmaya başlamış demektir, sen aldıktan sonra da devam edecektir. Fiyat şüpheli.Kaç
Kaç derece ortalama ben bilmiyorum hangisi yüksek hangisi düşük bu kart kaç derecee görür