daha çok bilgisayar almak isteyen kesim için diyecektimde soruyu öyle yazmadım benim hatam mis gibi ddr4 sistemi olanlara sorunca hata ettimNiye kızayım?
maalesef keşke daha çok kart üretilseHayır.
Sonuçta parasıyla ekran kartı alıyor bir şey diyemeyiz
Eğer senin de RTX3090 ın olsaydı sen de kazardın. Boş yapma.daha çok bilgisayar almak isteyen kesim için diyecektimde soruyu öyle yazmadım benim hatam mis gibi ddr4 sistemi olanlara sorunca hata ettim
Çok kızıyorum. ()ben valla kızıyorum pc toplayacağım stok kalmamış illa apu almaya ittiriyorlar
not: herkes yanlış anlamış ben öyle 1-2 kart alıp ekmeğinde olanlara değil bilerek stokları bitiirip piyasay çöp edenlere diyorum
şaka bir yana benim alacağım kartla mining yapılmaz bile ama onlarda kalmadıBu artık bir iş alanı.
Yatırım yapılıyor ve kartlar alınıyor.
Kimse 8GB kartlarını minimum 5-6k'ya satarken mining yapan insanlara kızmazken yeni kart bulamayınca mı kızılıyor çözemedim doğrusu.
Kızılmasını da doğru bulmuyorum .
Yatırım=Gelir .
Masaüstü baksaydın görürdük .d laptop almışsın rahatsınİnsanlar yatırım yapıp para kazanıyor ve tamamen legal size kalmadı yargılamak
Merak etme benim rahatım yerinde olmasına rağmen muhalif olan bir insanım , bana dokunmayan yılan bin yaşasın diye bir bakış açım yok . Geçen sene aldım ben zatenMasaüstü baksaydın görürdük .d laptop almışsın rahatsın
ben valla kızıyorum pc toplayacağım stok kalmamış illa apu almaya ittiriyorlar
not: herkes yanlış anlamış ben öyle 1-2 kart alıp ekmeğinde olanlara değil bilerek stokları bitiirip piyasay çöp edenlere diyorum