hocam onun hakkında bir fikrim yok kuzenim bir tek şey söyledi kart hakkında "ekran kartı testini yaptım sadece normalinden 2 puan aşağı düşmüş" dedi bende ne olduğunu bilmediğim için tamam dedimne kadar yapılmış ve fiyat nedir hocam şahsen 4kdan fazla vermezdim o karta
sorun hocam ama rx6600 daha iyi olurhocam onun hakkında bir fikrim yok kuzenim bir tek şey söyledi kart hakkında "ekran kartı testini yaptım sadece normalinden 2 puan aşağı düşmüş" dedi bende ne olduğunu bilmediğim için tamam dedim
Ne kadar yaptığı önemli büyük ihtimalle çok yapmış ben olsam almamhocam onun hakkında bir fikrim yok kuzenim bir tek şey söyledi kart hakkında "ekran kartı testini yaptım sadece normalinden 2 puan aşağı düşmüş" dedi bende ne olduğunu bilmediğim için tamam dedim
bende çok almak istemiyorum ama baya yakınım kırmakta istemiyorum zaten benim istediğim ekran kartı rx6600 o dedi 2060s satıyım diye.Ne kadar yaptığı önemli büyük ihtimalle çok yapmış ben olsam almam
hocam testini falan yapamaz mıyım?sorun hocam ama rx6600 daha iyi olur
kardeeim bu kırmakla ilgili bir şey değil kaç sene kullanacaksın 6600 albende çok almak istemiyorum ama baya yakınım kırmakta istemiyorum zaten benim istediğim ekran kartı rx6600 o dedi 2060s satıyım diye.
fiyat ne istiyor hocambende çok almak istemiyorum ama baya yakınım kırmakta istemiyorum zaten benim istediğim ekran kartı rx6600 o dedi 2060s satıyım diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam testini falan yapamaz mıyım?
https://www.hepsiburada.com/msi-rad..._IS4ORtRgY1emz2kbuAaAnR5EALw_wcB&gclsrc=aw.ds hiç konuşmadan bunu alın hocam rahatınıza bakın5k
Mesaj otomatik birleştirildi:
4-5 kullanıcam minimum
5k istiyormuş hocamHocam ekran görüntüleriyle beraber testleri istermisiniz?