Neler Yeni

MİNİNG YAPILMIŞ EKRAN KARTI ALMAK NEDEN KÖTÜ

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Oyun oynamaktan daha az yoruyo kartı ve daha soğuk oluyo kart ama siz bilrsiniz

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Ne kadar süre mining yapıldığına bağlı

2-3 aydan kısa bir süre ise alabilirsin

rapstarjustercik

80+ Bronze
Eğer mining yapılmış ekran kartının fiyatı sıfır/2.el ekran kartı fiyatından çok çok daha ucuzsa ben olsam alırdım.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
Çoğu kisi fazla kazanmak icin overclock bile yapiyor yuksek sicakliklarda calismayan kartlar ise sorun olacagini sanmiyorum

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Konuya mining düşmanı bilgisiz bazı üyeler yazmış ben sana doğrusunu söyleyeyim,

- Eğer bakımları düzgün yapılmış ve iyi soğutulup mining yapılmışsa o kart alınır.Eğer bakımsız bir şekildeyse alınmaz çünkü kart aşırı yorulmuştur.

- Bakımsız şekilde 2-3 yapılmışsa pek bir şey olmaz ama 5 ay dan fazla yapılmışsa o kart aşırı yorulmuştur.Eğer bakımları ve soğutmasıyla 1 yıl mining yapılmışsa o kart alınır,1 yıl fazlası mining yapılmış alınmaz.

- Eğer modlu bios atmazsan karta garantisi bozulmaz.

Yusufya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Yusuf H.
Instagram
yhzltrk
Steam
yusufya
Discord
Youfi#1616
Hocam ben şu anda mining yapan biriyim test yaptım gerçekten azaltıyormu diye ama şu ana kadar gözle görülür bir azalış görmedim. (Testler MSI RTX 2060 Super Ventus GP OC üzerinde yapıldı.)

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
elektronik cihazların (özellikle chiplerin) ömürleri saat olarak ölçülür. örneğin çalışma ömrü 24 saat olsun. günde 1 saat açık kalırsa 24 saat çalışma süresi(ömrü) 24 günde biter. ama 24 saat çalışırsa 1 günde. yani çalışma ömrünü tamamlaması daha kısa sürsede çalışma saati olarak(genelde) günde 1 saat çalışan ile aynı olur.

mining yaparken de aylarca kapanmıyor kartlar. sürekli çalışıyor ve çalışma ömürleri hızlıca geçiyor. bunu şu şekilde de düşünebilirsin. örneğin steam sana 2 tane oyun verdi. 2 oyun için de 48 saat oynama süresi verdi. sen ilk oyunu 2 gün boyunca oynadın ve oyunu oynama süren bitti. ama diğer oyunu günde 1 saat oynayarak 48 gün boyunca oynayabilirsin. ikisinin de ömrü 48 saatti, başından kalkmadan oynadığın 2 günde bitti(bozuldu) diğerini 48 gün boyunca oynadın(kullandın).

umarım düzgünce açıklayabilmişimdir.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Bildiğim kadarıyla mining kartın garantisini bozuyor. Şuan hatırlamıyorum ama 1 marka için geçerliydi.
Bios ile oynandıysa evet onun dışında insanlar bunu yapmıyor.
Bios ile oynanmadıysa garantisi bozulmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

elektronik cihazların (özellikle chiplerin) ömürleri saat olarak ölçülür. örneğin çalışma ömrü 24 saat olsun. günde 1 saat açık kalırsa 24 saat çalışma süresi(ömrü) 24 günde biter. ama 24 saat çalışırsa 1 günde. yani çalışma ömrünü tamamlaması daha kısa sürsede çalışma saati olarak(genelde) günde 1 saat çalışan ile aynı olur.

mining yaparken de aylarca kapanmıyor kartlar. sürekli çalışıyor ve çalışma ömürleri hızlıca geçiyor. bunu şu şekilde de düşünebilirsin. örneğin steam sana 2 tane oyun verdi. 2 oyun için de 48 saat oynama süresi verdi. sen ilk oyunu 2 gün boyunca oynadın ve oyunu oynama süren bitti. ama diğer oyunu günde 1 saat oynayarak 48 gün boyunca oynayabilirsin. ikisinin de ömrü 48 saatti, başından kalkmadan oynadığın 2 günde bitti(bozuldu) diğerini 48 gün boyunca oynadın(kullandın).

umarım düzgünce açıklayabilmişimdir.
Dediği tamamen doğru. Buna ek olarak ekran kartlarının ömrünün 2-3 yıl olmadığını da bilmek lazım. Şahsen öyle ekran kartının ömrünü bitirebilen görmedim ben.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,139
Üyeler
167,259
Son üye
akuma090
Top Bottom