akıllı kuş
80+ Gold
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Konu benim sorumdan bi tık çıkmış gibi xd
Bak ben işin otarafini bilmiyordum Mining bilmem Araştırınca ÖğrendimAlın teri yok????? Senin bilgisayarın veri işliyor orda ödül kazanıyorsun iş yaptığın için ayrıca giderin oluyor elektrik faturası vs neden haram olsun o zaman maden olan tüm her şey haram altın vs
Dolar , Euro , Altın , Tahvil , Bono vb. gibi yatırım ürünleri nasıl haram olmuyorsa bu da aynı muhallebinin kakaolusu ....Soru başlıkta ayrıntılı bir şekilde ciddi cevap veriniz lütfen. Ayrıntılı cevap istiyorum.
Elle tutulamıyor falan diyorlar :/Dolar , Euro , Altın , Tahvil , Bono vb. gibi yatırım ürünleri nasıl haram olmuyorsa bu da aynı muhallebinin kakaolusu ....
2. ne alaka?1- Neden günah olsun ki ne var bunda, 2 Kur'an'ın indiği dönem de Mining yoktu dolayısıyla günah veya haram olarak sayılmıyor.
Hocam peki arabaya binmek günah mıdır? Sonuçta Kur'an'ın indiği dönemde yoktu.1- Neden günah olsun ki ne var bunda, 2 Kur'an'ın indiği dönem de Mining yoktu dolayısıyla günah veya haram olarak sayılmıyor.
HAYIR.Soru başlıkta ayrıntılı bir şekilde ciddi cevap veriniz lütfen. Ayrıntılı cevap istiyorum.
Değil, Olmasa bile İnsallah gunahtırHocam peki arabaya binmek günah mıdır? Sonuçta Kur'an'ın indiği dönemde yoktu.
Hojam coinler elle tutulmuyor diyorlar bu yüzden haram diyorlarHocam peki arabaya binmek günah mıdır? Sonuçta Kur'an'ın indiği dönemde yoktu.
O zaman binelim hocam.İnsallah gunahtır
Utanmıyor musun nevzat hocam bizi çağırmamışsın, gel günahın tek sana yazılmasınO zaman binelim hocam.
Holi şit. Mantıklısız.Hojam coinler elle tutulmuyor diyorlar bu yüzden haram diyorlar