Neler Yeni

Mining yapınca vergi verilir mi ?

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Merhaba bugün miningde 3. günüm ve bazı arkadaşlarım ülkemizde suç, vergi vermen lazım diye birtakım şeyler söyledi. Bunlar ne kadar doğru. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Nope

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Herhangi bir vergi alınmıyor dostum.

cgrers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Çağrı Erarslan
Düzenli gelirinizi devlete bildirmeniz yani vergi vermeniz gerekiyor. Bir gün kapanız çalınır elinize vergi dairesinden çağırılıyorsunuz diye mektup geçerse yandınız.

Şuanda kimseye inceleme başlatılmıyor diye kendinizi kandırmayın. 2 3 yıl sonra herkesi toplu şekilde sorguya çekmeyeceklerinin garantisi yok. Devlet sizin neyden para kazandığınıza bakmaz, düzenli geliriniz olup olmadığına bakar. Öyle ben ekran kartı alırken vergisini verdim, elektriği öderken vergisini verdim demek sizi kurtarmaz.

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Düzenli gelirinizi devlete bildirmeniz yani vergi vermeniz gerekiyor. Bir gün kapanız çalınır elinize vergi dairesinden çağırılıyorsunuz diye mektup geçerse yandınız.

Şuanda kimseye inceleme başlatılmıyor diye kendinizi kandırmayın. 2 3 yıl sonra herkesi toplu şekilde sorguya çekmeyeceklerinin garantisi yok. Devlet sizin neyden para kazandığınıza bakmaz, düzenli geliriniz olup olmadığına bakar. Öyle ben ekran kartı alırken vergisini verdim, elektriği öderken vergisini verdim demek sizi kurtarmaz.
Düzenli bir gelirim var zaten çalışıyorum sigortam falan yatıyor.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sen vergi vermiyon ?

cgrers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Çağrı Erarslan
Düzenli bir gelirim var zaten çalışıyorum sigortam falan yatıyor.
O gelirin neyse onun yasal yükümlülüğünü yerine getiriyorsun. Fakat ek gelirlerinin de yasal yükümlülüklerini yerine getirmekle mükellefsin.

Genzo

80+
Bu ülkede şalgam suyundan bile ötv aldılar , inşallah geriye dönük en geriye kadar gidecek şekilde nasıl youtuberların içinden geçtiler mining yapanlarında içinden geçerler. Dinimiz amin..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,695
Üyeler
161,114
Son üye
Croxie