Mining yapınca vergi verilir mi ?

Herhangi bir vergi alınmıyor dostum.

Düzenli gelirinizi devlete bildirmeniz yani vergi vermeniz gerekiyor. Bir gün kapanız çalınır elinize vergi dairesinden çağırılıyorsunuz diye mektup geçerse yandınız.

Şuanda kimseye inceleme başlatılmıyor diye kendinizi kandırmayın. 2 3 yıl sonra herkesi toplu şekilde sorguya çekmeyeceklerinin garantisi yok. Devlet sizin neyden para kazandığınıza bakmaz, düzenli geliriniz olup olmadığına bakar. Öyle ben ekran kartı alırken vergisini verdim, elektriği öderken vergisini verdim demek sizi kurtarmaz.

Düzenli gelirinizi devlete bildirmeniz yani vergi vermeniz gerekiyor. Bir gün kapanız çalınır elinize vergi dairesinden çağırılıyorsunuz diye mektup geçerse yandınız.

Şuanda kimseye inceleme başlatılmıyor diye kendinizi kandırmayın. 2 3 yıl sonra herkesi toplu şekilde sorguya çekmeyeceklerinin garantisi yok. Devlet sizin neyden para kazandığınıza bakmaz, düzenli geliriniz olup olmadığına bakar. Öyle ben ekran kartı alırken vergisini verdim, elektriği öderken vergisini verdim demek sizi kurtarmaz.
Düzenli bir gelirim var zaten çalışıyorum sigortam falan yatıyor.

Sen vergi vermiyon ?

Düzenli bir gelirim var zaten çalışıyorum sigortam falan yatıyor.
O gelirin neyse onun yasal yükümlülüğünü yerine getiriyorsun. Fakat ek gelirlerinin de yasal yükümlülüklerini yerine getirmekle mükellefsin.

Bu ülkede şalgam suyundan bile ötv aldılar , inşallah geriye dönük en geriye kadar gidecek şekilde nasıl youtuberların içinden geçtiler mining yapanlarında içinden geçerler. Dinimiz amin..

Geri