Neler Yeni

Mining yapmak istiyorum bazı ihtiyaçlardan ve Pc yi kullanmamamdan dolayı.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Merhaba arkadaşlar sistemim ile boşta durmaktansa mininge yatırmak istiyorum RTX 3070 Suprim ile. Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba. Binance hesabım var sadece onun dışında ne yapmam gerektiğini çok bilmiyorum. @RevDeisDou @Leade

Son düzenleme:

kamyoncu36

80+ Bronze
Karta yazık olur.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Karta yazık olur.
karta yazık olacak bişey yok hocam. 18 ocakta aldım kartı , kartın henüz fanları bile dönmedi üstündeki jelatinleri duruyor. 5 aydır yazık oldu karta zaten anlayacağın , mining yapacağım şuan kararım o yönde karar değiştirmek için değil , yardımcı olacak birini arıyorum şuan :)

FORİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
karta yazık olacak bişey yok hocam. 18 ocakta aldım kartı , kartın henüz fanları bile dönmedi üstündeki jelatinleri duruyor. 5 aydır yazık oldu karta zaten anlayacağın , mining yapacağım şuan kararım o yönde karar değiştirmek için değil , yardımcı olacak birini arıyorum şuan :)
Kanka normalde bir işlemci ve anakarta çok fazla ekran kartı bağlayarak yaptıkları için bu işlemi tek kart ve sistem ile verimsiz olur ve ülkenin vergilendirme tipi yüzünden elşektirik faturası kazanacağın paradan fazla olacağını düşünüyorum ki bu dengesiz para birimine o kadar para vermekte mantıksız olabilir, denemiştim bi ara ve çok verimsiz olmuştu pek tavsiye etmiyorum, çok verimli bir psu, az enerji çeken işlemci ve anakart ve uzay bir sistem mining için süper ortamdır. dene istersen . haklı olduğumu anladığında bırak ama zorlamanın anlamı yok.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka normalde bir işlemci ve anakarta çok fazla ekran kartı bağlayarak yaptıkları için bu işlemi tek kart ve sistem ile verimsiz olur ve ülkenin vergilendirme tipi yüzünden elşektirik faturası kazanacağın paradan fazla olacağını düşünüyorum ki bu dengesiz para birimine o kadar para vermekte mantıksız olabilir, denemiştim bi ara ve çok verimsiz olmuştu pek tavsiye etmiyorum, çok verimli bir psu, az enerji çeken işlemci ve anakart ve uzay bir sistem mining için süper ortamdır. dene istersen . haklı olduğumu anladığında bırak ama zorlamanın anlamı yok.
3070 var kardeşim, aylık 1000 getirisi olur diye düşünüyorum belki daha fazla

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven

TALHA MURAT

80+ Silver
Yanlış Bilgilendirme
Merhaba arkadaşlar sistemim ile boşta durmaktansa mininge yatırmak istiyorum RTX 3070 Suprim ile. Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba. Binance hesabım var sadece onun dışında ne yapmam gerektiğini çok bilmiyorum. @RevDeisDou @Leade
Bak kardeşim mining de iyi kazancın olması için en az 5 tane ekran kartı olması lazım boşuna zarar verme ekran kartına.

Son düzenleme:

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Yapma falan diyenlere aldırma derim. Ben 1660Ti ile bile baya kazandım kartı satmadan önce. Elektrik faturası daha fazla gelir diyenler biraz araştırsın lütfen, elektrik faturası kazancın 10/1i kadar falan geliyor 😀

Windows üzerinden yapacaksan bir miner programı indirmen ve cüzdan adresini oraya yazman gerek. Videolu olarak anlatan kaynaklar var bunu. Veya sistemi monitöre bile bağlamadan öyle bırakıp uzaktan değerlere bakmak istiyorsan 4GB ve üstü bir USB belleğe HiveOS işletim sistemi kurmanı öneririm, çok iyi bir mining işletim sistemi. Bunun kurulumunu da anlatan çok iyi kaynaklar var YouTube üzerinde, ben onlardan faydalanarak HiveOS kurmuştum.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Bak kardeşim mining de kazancın olması için en az 5 tane ekran kartı olması lazım boşuna zarar verme ekran kartına.
Bunları size kim söylüyor arkadaşım :D 5 tane kart olması şart değil bu iş için. Ben gidipde aylık 10 bin TL cepliyim demiyorum. Bana şuan pasif gelir lazım 1000 tl civarında şuan ihtiyacım var diyorum. 5 kart şart değil bu iş için nereden çıkarıyorsunuz bunları bilmiyorum arkadaşlar. Ekran kartına zarar verem söz konusu falanda değil UV OC ile ayarlanıyor bu değerler. 5 aydır ekran kartının fanları dönmedi diyorum ne gibi bir zarar verebilirsin karta ? full yükte oynadğın oyundan bile daha az yoracak belkide kartı. Sadece sürekli çalışacağından fanları biraz yıpranacaktır onada ben okeyim zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapma falan diyenlere aldırma derim. Ben 1660Ti ile bile baya kazandım kartı satmadan önce. Elektrik faturası daha fazla gelir diyenler biraz araştırsın lütfen, elektrik faturası kazancın 10/1i kadar falan geliyor 😀

Windows üzerinden yapacaksan bir miner programı indirmen gerek. Veya sistemi monitöre bile bağlamadan öyle bırakıp uzaktan değerlere bakmak istiyorsan 4GB ve üstü bir USB belleğe HiveOS işletim sistemi kurmanı öneririm, çok iyi bir mining işletim sistemi.
biliyorum biliyorum , bilmeden kulaktan dolma bilgilerle yazanlar çok. Ben işte nasıl kuracağımı bilmiyorum sistemi. Yardımcı olacak birini bekliyorum şuan. Windowstan yaparım sorun yok , arada kapatabilirim acil işler için.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
60 mh/s kazan kartımla (3070 ile aynı hız) 4 ayda toplam 5500 liraya yakın para kazandım elektrik faturası ise her ay normale göre 50 lira fazla geldi. Kısacası tek kart ile olmaz diyenler boş yapmasın

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
Hey dostum bunlarin hicbirini dinleme 3070 ile mining yapan çok var @cfranko gibi 920 tl falan kazanmisti o anlatır sana 3070 le net karin kac olucak sana onuda soyliyim hemen elektrik 80 tl kazanc 690 tl net kar 610 tl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,947
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom