Hocam digital motorsport augury gibi sitelerden çok ucuza geliyor ama bu direksiyon setlerine özel Türkiye ye getiren olmadığı için kar marjı yüksek oluyor şuan mesela en ucuza ben satıyorum.Bende yapabilsem şu işi diyorum da internetten öğrenilecek gibi değil.
Ben satmayı düşünüyorum yakın zamandaAhhaha birazdan dropshipping eğitim programı da satarlar burda
Aga bana dcni falan verebilirmisin senle konusmak istiyorum lutfenHocam digital motorsport augury gibi sitelerden çok ucuza geliyor ama bu direksiyon setlerine özel Türkiye ye getiren olmadığı için kar marjı yüksek oluyor şuan mesela en ucuza ben satıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben satmayı düşünüyorum yakın zamanda
Dc yok Burdan özelden mesaj yazAga bana dcni falan verebilirmisin senle konusmak istiyorum lutfen
Hocam digital motorsport augury gibi sitelerden çok ucuza geliyor ama bu direksiyon setlerine özel Türkiye ye getiren olmadığı için kar marjı yüksek oluyor şuan mesela en ucuza ben satıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben satmayı düşünüyorum yakın zamanda
Hiç eğitim almadım tamamen tecrübe bu işte yaşadığım en büyük zorluk ürünlerin gümrükte takılması oldu.Peki bu işe başlamadan önce nereden eğitim aldınız ve ilerlemeniz de herhangi bir zorluklarla karşı karşıya kaldınız mı?
Eğer bu işe başlarsam size özelden bir iki püf noktası alabilirmiyim?
"Tecrübe Konuşuyor"Şuan girilmez
Kar edemezsinMerhaba Arkadaşlar babamla ek gelir elde etmek istiyoruz ve aklımıza mining yapmak geldi benim aklımda şöyle 10 12 tane falan 1660 alıp eth kazmak var internette araştırmalarını yaptım fakat pek doğru sonuçlar alamadım şuanki doları elektrik fiyatlarını v.s düşünürsek acaba aylık bize ne kadar gelirisi olur (şuan 1 tane 1660super 5700tl) veya bunun yerine 3060 almak daha mı mantıklı olur yardımlarınızı bekliyorum hepinize teşekkürler iyi akşamlar
Merhaba bende başlamak istiyorum yardımcı olma şansın var mıE-ticaret yapabilirsin ben bu şekilde aylık 50k civarı para kazanıyorum.
Hocam yardımcı olur musunuz e-ticaret hakkında discord açıp bana iletirsen iletişim kuralım teşekkürler.Hiç eğitim almadım tamamen tecrübe bu işte yaşadığım en büyük zorluk ürünlerin gümrükte takılması oldu.