Neler Yeni

mining yapmak kazandırırmı

tuna alp 1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
güler uslu
10.000 tl ile mining yapılır mı? kazandırır mı

LahmatsuDcr

80+ Silver
BTC arttığı sürece 1 yıl gibi bir sürede kazanmaya başlayabilirsiniz. Kartları alırken ve PSU seçerken dikkatli olunmalı. @Bitcoin

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Bence hiç girme bitcoine üzülürsün
Neden?
Mesaj otomatik birleştirildi:

okuyabilirsin.

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Emre Ortamevzi
Çünkü aşıların devreye girmesiyle birlikte üretim dünya genelinde artacak ve üretimi durdurup bitcoin ile geçimlerini sağlayan dev şirketler yeniden üretime başlayacaklar ve değeri düşecek yaz tatilinde turistlerin ülkeye getireceği döviz ile dolar düşecek

tuna alp 1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
güler uslu
Çünkü aşıların devreye girmesiyle birlikte üretim dünya genelinde artacak ve üretimi durdurup bitcoin ile geçimlerini sağlayan dev şirketler yeniden üretime başlayacaklar ve değeri düşecek yaz tatilinde turistlerin ülkeye getireceği döviz ile dolar düşecek
atıyorum o ekran kartlarından 1.5 2 k kazandım ben bunu anında bozdursam sürekli beklemesem

Samurai V

80+
10.000 TL ile mining yapılır mı? kazandırır mı
Mining için hesaplama siteleri var. Bu arada bilgisayar ile mining yapacaksanız büyük ihtimal eteryum kazarsınız.
bu siteden eteryum(eth) hesaplayabilirsiniz, başka coinleri hesaplamak için aşşağıya inerek başka bir coin seçebilirsiniz.
Cevabımı beğendiysen rapor et bölümünden cevabımı en iyi cevap seçermisin.

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Emre Ortamevzi
Bitcoin ve eth değerini yükselten dev şirketler aşılar ile birlikte üretime başlayacak 10.000 liraniz varsa eth gibi saçmalığa yatırım yapmk yerine gidin üniversitelerde okuyan projeleri fikirleri olan ama o projeleri hayata geçirecek imkanı olmayan öğrencilere finansal destek sağlayın hem kendinize hemde ülkenize daha faydalı bir yatırım aracı olacaktır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,837
Üyeler
163,562
Son üye
nexiusxd
Top Bottom