Neler Yeni

mining yapmak kazandırırmı

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
hayır bak abim şimdi bir şeyden neden para kazanmak istersin alım gücünü yükseltmek için onu nasıl yükseltirsin elinde bir şey varken ya ona zarar vermeden ondan kar sağlayarak ya da ona zarar vererek ondan daha fazla kar sağlayarak şimdi böyle bir işte bazı sorunları çözmen gerekecek onun için soğuk bir yerde değilsen soğutma için klima açcan sonrasında %100 yük altında çalışacak ve ömrü kısılacak bunun sonucunda ülkenin faizleri ve enflasyonları o kadar oynakken doların yükselişini enflasyonun farkını katarsanız fark olmıcaktır
yazıyı kopyaladım başka bir konuya yazdığım yerden bazı yerleri görmeden okursan çok kazandırmıcağını anlarsın teknik analiz öğren sonra borsaya bak(ben söylemiyorum sokaktan geçen söylüyo yatırım tavsiyesi değil)

tuna alp 1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
güler uslu
Mining için hesaplama siteleri var. Bu arada bilgisayar ile mining yapacaksanız büyük ihtimal eteryum kazarsınız.
bu siteden eteryum(eth) hesaplayabilirsiniz, başka coinleri hesaplamak için aşşağıya inerek başka bir coin seçebilirsiniz.
Cevabımı beğendiysen rapor et bölümünden cevabımı en iyi cevap seçermisin.
bilgisayardan yapmıyacağım demir bloklardan sistem kuracağım evin bi tarafına kuaracağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayır bak abim şimdi bir şeyden neden para kazanmak istersin alım gücünü yükseltmek için onu nasıl yükseltirsin elinde bir şey varken ya ona zarar vermeden ondan kar sağlayarak ya da ona zarar vererek ondan daha fazla kar sağlayarak şimdi böyle bir işte bazı sorunları çözmen gerekecek onun için soğuk bir yerde değilsen soğutma için klima açcan sonrasında %100 yük altında çalışacak ve ömrü kısılacak bunun sonucunda ülkenin faizleri ve enflasyonları o kadar oynakken doların yükselişini enflasyonun farkını katarsanız fark olmıcaktır
yazıyı kopyaladım başka bir konuya yazdığım yerden bazı yerleri görmeden okursan çok kazandırmıcağını anlarsın teknik analiz öğren sonra borsaya bak(ben söylemiyorum sokaktan geçen söylüyo yatırım tavsiyesi değilcamın öüne koyarım sistemi bi de camı açtımmı ohh güzel soğuk hava beleş

bilgisayardan yapmıyacağım demir bloklardan sistem kuracağım evin bi tarafına kuaracağım
camın öüne koyarım sistemi bi de camı açtımmı ohh güzel soğuk hava beleş

Samurai V

80+
Bu site sadece bilgisayarlar için değil, kazacağın coini, kazma gücünü, sistemin harcadığı toplam elektiriği(watt olarak ör. 5000w) gir kazanacağın net parayı söyleyecektir.

tuna alp 1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
güler uslu
Bu site sadece bilgisayarlar için değil, kazacağın coini, kazma gücünü, sistemin harcadığı toplam elektiriği(watt olarak ör. 5000w) gir kazanacağın net parayı söyleyecektir.
hangi site

tuna alp 1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
güler uslu
Mining için hesaplama siteleri var. Bu arada bilgisayar ile mining yapacaksanız büyük ihtimal eteryum kazarsınız.
bu siteden eteryum(eth) hesaplayabilirsiniz, başka coinleri hesaplamak için aşşağıya inerek başka bir coin seçebilirsiniz.
Cevabımı beğendiysen rapor et bölümünden cevabımı en iyi cevap seçermisin.
has gücü falan o nu nereden belirleyeceğim benim aklımda belirli bi ekran kartı modeli yok

Samurai V

80+
has gücü falan o nu nereden belirleyeceğim benim aklımda belirli bi ekran kartı modeli yok
hashrate ini öğrenmek istediğin ekran kartını google ye yaz yanına "hashrate" yaz her zaman çıkmasada genelde çıkıyor. Benzer bir şekilde youtube ta ekrankartını yaz yanına "mining" yaz her zaman çıkmasada genelde çıkıyor.

mesela bu video, bu videoda adam RTX 3060 ti ekran kartına overclock yaparak ~61 mh/s kazma gücüne ulaşıyor.

tuna alp 1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
güler uslu
hashrate ini öğrenmek istediğin ekran kartını google ye yaz yanına "hashrate" yaz her zaman çıkmasada genelde çıkıyor. Benzer bir şekilde youtube ta ekrankartını yaz yanına "mining" yaz her zaman çıkmasada genelde çıkıyor.

mesela bu video, bu videoda adam RTX 3060 ti ekran kartına overclock yaparak ~61 mh/s kazma gücüne ulaşıyor.
rx 580 8 gb 30.5 miş güç tüketimi ne olur ve güç maliyeti

cevap lütfen

Son düzenleme:

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
rx 580 8 gb 30.5 miş güç tüketimi ne olur ve güç maliyeti

cevap lütfen
580 32 ile kazıyor. güç tüketimi 110 130 arası değişiyor.

Samurai V

80+

Ekler

• resim_2021-01-21_160113.png
    resim_2021-01-21_160113.png
    87.5 KB · Hit: 47
Son düzenleme:

yankeo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yankı yıldız
Bitcoin ve eth değerini yükselten dev şirketler aşılar ile birlikte üretime başlayacak 10.000 liraniz varsa eth gibi saçmalığa yatırım yapmk yerine gidin üniversitelerde okuyan projeleri fikirleri olan ama o projeleri hayata geçirecek imkanı olmayan öğrencilere finansal destek sağlayın hem kendinize hemde ülkenize daha faydalı bir yatırım aracı olacaktır
Bu kafa boş bir fikir duymadım

Top Bottom