mining yapmak kazandırırmı

BTC arttığı sürece 1 yıl gibi bir sürede kazanmaya başlayabilirsiniz. Kartları alırken ve PSU seçerken dikkatli olunmalı. @Bitcoin

Bence hiç girme bitcoine üzülürsün
Neden?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

okuyabilirsin.

Çünkü aşıların devreye girmesiyle birlikte üretim dünya genelinde artacak ve üretimi durdurup bitcoin ile geçimlerini sağlayan dev şirketler yeniden üretime başlayacaklar ve değeri düşecek yaz tatilinde turistlerin ülkeye getireceği döviz ile dolar düşecek

Çünkü aşıların devreye girmesiyle birlikte üretim dünya genelinde artacak ve üretimi durdurup bitcoin ile geçimlerini sağlayan dev şirketler yeniden üretime başlayacaklar ve değeri düşecek yaz tatilinde turistlerin ülkeye getireceği döviz ile dolar düşecek
atıyorum o ekran kartlarından 1.5 2 k kazandım ben bunu anında bozdursam sürekli beklemesem

10.000 TL ile mining yapılır mı? kazandırır mı
Mining için hesaplama siteleri var. Bu arada bilgisayar ile mining yapacaksanız büyük ihtimal eteryum kazarsınız.
bu siteden eteryum(eth) hesaplayabilirsiniz, başka coinleri hesaplamak için aşşağıya inerek başka bir coin seçebilirsiniz.
Cevabımı beğendiysen rapor et bölümünden cevabımı en iyi cevap seçermisin.

Bitcoin ve eth değerini yükselten dev şirketler aşılar ile birlikte üretime başlayacak 10.000 liraniz varsa eth gibi saçmalığa yatırım yapmk yerine gidin üniversitelerde okuyan projeleri fikirleri olan ama o projeleri hayata geçirecek imkanı olmayan öğrencilere finansal destek sağlayın hem kendinize hemde ülkenize daha faydalı bir yatırım aracı olacaktır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,125
Üyeler
187,453
Son üye
meeptt
Geri