tuna alp 1
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 134
10.000 tl ile mining yapılır mı? kazandırır mı
Mining için toplam sermayen ne kadar?10.000 TL ile hangi ekran kartı alınır kaç tane 2. el
12.000 falanMining için toplam sermayen ne kadar?
Bence hiç girme bitcoine üzülürsün12.000 falan
Neden?Bence hiç girme bitcoine üzülürsün
forum.donanimarsivi.com
bitcıin değil ethBence hiç girme bitcoine üzülürsün
Çünkü aşıların devreye girmesiyle birlikte üretim dünya genelinde artacak ve üretimi durdurup bitcoin ile geçimlerini sağlayan dev şirketler yeniden üretime başlayacaklar ve değeri düşecek yaz tatilinde turistlerin ülkeye getireceği döviz ile dolar düşecekNeden?
atıyorum o ekran kartlarından 1.5 2 k kazandım ben bunu anında bozdursam sürekli beklemesemÇünkü aşıların devreye girmesiyle birlikte üretim dünya genelinde artacak ve üretimi durdurup bitcoin ile geçimlerini sağlayan dev şirketler yeniden üretime başlayacaklar ve değeri düşecek yaz tatilinde turistlerin ülkeye getireceği döviz ile dolar düşecek
Mining için hesaplama siteleri var. Bu arada bilgisayar ile mining yapacaksanız büyük ihtimal eteryum kazarsınız.10.000 TL ile mining yapılır mı? kazandırır mı
Bitcoin ve eth değerini yükselten dev şirketler aşılar ile birlikte üretime başlayacak 10.000 liraniz varsa eth gibi saçmalığa yatırım yapmk yerine gidin üniversitelerde okuyan projeleri fikirleri olan ama o projeleri hayata geçirecek imkanı olmayan öğrencilere finansal destek sağlayın hem kendinize hemde ülkenize daha faydalı bir yatırım aracı olacaktırÇünkü aşıların devreye girmesiyle birlikte üretim dünya genelinde artacak ve üretimi durdurup bitcoin ile geçimlerini sağlayan dev şirketler yeniden üretime başlayacaklar ve değeri düşecek yaz tatilinde turistlerin ülkeye getireceği döviz ile dolar düşecek