tek ekran kartı ile olmaz ayrıca maksimum 30 lira kazanabilirsin hem elektrik faturası hem ekran kartının çok fazla yorulması hertürlü sen zarardasınSoru başlıkta ve açık. Mining yaparsam ne kazanırım ve sistemde ne kaybederim?
GPU: Gigabyte Aorus RTX 3060 Elite 12gb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kazanç olarak ETH söyleseniz iyi olur. Kur ne olur belli olmaz
Bence girme mining yapmak şu anda biraz sakıncalı.Soru başlıkta ve açık. Mining yaparsam ne kazanırım ve sistemde ne kaybederim?
GPU: Gigabyte Aorus RTX 3060 Elite 12gb
Kazanç olarak ETH söyleseniz iyi olur. Kur ne olur belli olmaz
Garanti durumu ne oluyor ve kart nasıl 45 derecede çalışıyor? adamlar 80 90 derecede zor tutuyorum diyorKulakdan dolma bilgilere aldırış etmemen lazım ilk iş olarak.
3060 + 2060 + 1050ti kartlarım var en memnun olduğum kart 3060. Hiç sıkıntı çıkartmadı 3.5 aydır 7/24 devam.
45 derecede çalışıyor bir oyun açayım dedim (cyberpunk) kartı aldığım 2. Gündü 75 dereceden aşağısını görmedi oyunda.
Gerisini sen düşün.
Warzone ultra açtım 76-78 derecelerde çalıştı misal.
Benim kasa Rempeyc olduğundan ısınıyor ama maksimum 82 gördüm o da fan kısıkken.80-90 derecede zor tutanlar kimler acaba? 3060, 3060 ti, 2060 ve 5600xt ile mining yaptım en fazla 62 dereceyi gördüm.
Mesela Benim Ekran Kartım Bozuldu MSI RX5600XT garantiye verince değişim yaparlar mı?80-90 derecede zor tutanlar kimler acaba? 3060, 3060 ti, 2060 ve 5600xt ile mining yaptım en fazla 62 dereceyi gördüm.
Ekran kartına bios atmadığın sürece ne garantisi bozulur ne de mining yaptığın anlaşılur. Doğru oc ayarlarıyla mining yaptığın sürece bi sorun olmaz. Uzun süre sonra kart birkaç derece daha fazla ısınır o zamanda bakımını yaptığın sürece normale döner
Onarım yapılabilirse ilk olarak onarım yapılır. Tamir edilmezse iadeye kadar gidebilirMesela Benim Ekran Kartım Bozuldu MSI RX5600XT garantiye verince değişim yaparlar mı?