Teşekkürler çok komikse yarında gül buna hepsine şimdi gülme fazla gelir falan.Komik insan.
Ülke olarak miningde de geri kalırız bu seferARTIK MİNİNG YASAKLANSIN BE BU EKRAN KARTI FİYATLARI NE !?!?!
Şakamatik bir lira atayımda şaka yap bakalım.Teşekkürler çok komikse yarında gül buna hepsine şimdi gülme fazla gelir falan.
Oooo 15 yaş esprisi sevdim bunu ama 1 lira yetmiyor be hacı git büyüklerinden 10tl iste anca öyle espri yaparımŞakamatik bir lira atayımda şaka yap bakalım.
Peki sen ekmeğini miningden çıkarıyor olsaydın bunu diyecek miydin onların işi de bu senin elinden ekmek kapını alsınlar bakalım ne oluyormuşARTIK MİNİNG YASAKLANSIN BE BU EKRAN KARTI FİYATLARI NE !?!?!
Sat hocam.Kim bilir ne zaman geçecek bu minning davası. @cfranko bence 6 aydan önce normale dönmez. Ki ülkemizde fiyatı artan bir şeyin fiyatı artık düşmüyor orada kalıyor. Bu onaylı yani değişmez. Artık yeni dalga bu buna göre alın. 1600 TL ye sapphire rx 5500 xt aldım 8 GB. Şimdi bakıyorum tek fan lı modelleri çıkmış 3k ya satıyor lar. Benim çift fanlı modeli olan 4.5k şaşırdım da kaldım. %300 zam gelmiş bro. Şu an çok sağlam para kartlar
Patronun kendine ayırdığı 3090 ı depodan çıkarttıralım istersenARTIK MİNİNG YASAKLANSIN BE BU EKRAN KARTI FİYATLARI NE !?!?!