Neler Yeni

Minning sistem kurmak şuan mantıklı mı?

Smtakm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Samet
1660 süper ile kazım yapıyorum, yanına 3080 eklemek mantıklı mı? Parasını 4 ayda amorte ediyor şuan ki kazanca göre.

Son düzenleme:

HoYeon Jung

80+ Gold
Ben sizin yerinizde olsam kurmazdım. Kart fiyatları yükseldi o nedenle almazdım. Bilgili arkadaşlar yardım ederler.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Biraz riski var ama kartları ucuza bulabilirsen mantıklı bence (YTD). Kart fiyatları 2021 in sonuna kadar düzelmeyecek gibi gözüküyor. Eth 2.0 bile gelse başka coinler çıkıp ethereumun yerini alır bi şekilde devam eder diye düşünüyorum

Smtakm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birincisi, *mining*

İkincisi A1 Türkçe
Biraz daha düzgün açıklarsan.
Gtx 1660 süper ile kazım yapıyorum, rtx 3080 alıp mining yapmaya değer mi diyorum hocam. Bu kadar kasmayın telefondan yazıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz riski var ama kartları ucuza bulabilirsen mantıklı bence (YTD). Kart fiyatları 2021 in sonuna kadar düzelmeyecek gibi gözüküyor. Eth 2.0 bile gelse başka coinler çıkıp ethereumun yerini alır bi şekilde devam eder diye düşünüyorum
Şuan ki kurla devam etse 4 ayda parasını çıkartıyor ama bilemedim.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Gtx 1660 süper ile kazım yapıyorum, rtx 3080 alıp mining yapmaya değer mi diyorum hocam. Bu kadar kasmayın telefondan yazıyorum.
Kasmıyorum usta biraz konuşma şeklim bu, yoksa iğneleyici bi amaçla değil daha ziyade espri amacıyla yazdım :)

Bence gerek yok, miningi çok ciddiye alıp kazanç arttıktan sonra 2.-3. Kartı almayacaksınız normal kişisel pc ile küçük ölçü mininge devam daha mantıklı olur .

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya

Şuan ki kurla devam etse 4 ayda parasını çıkartıyor ama bilemedim.
2 hafta öncesine göre kazanç yaklaşık 3 katına çıktı böyle devam edeceğini çok sanmıyorum ama bi yandan ethereum artıyor bi yandan da dolar artınca devam da edebilir :D Hiçbir şey net değil ama şuanda çok iyi kazandırıyor

Smtakm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasmıyorum usta biraz konuşma şeklim bu, yoksa iğneleyici bi amaçla değil daha ziyade espri amacıyla yazdım :)

Bence gerek yok, miningi çok ciddiye alıp kazanç arttıktan sonra 2.-3. Kartı almayacaksınız normal kişisel pc ile küçük ölçü mininge devam daha mantıklı olur .
Biraz karışık cümle olmuş evet☺️.
4 ayda parasını amorte ediyor, böyle kazanmaya devam etse fena değil ama bilemiyorum.

2 hafta öncesine göre kazanç yaklaşık 3 katına çıktı böyle devam edeceğini çok sanmıyorum ama bi yandan ethereum artıyor bi yandan da dolar artınca devam da edebilir :D Hiçbir şey net değil ama şuanda çok iyi kazandırıyor
Ethereum artarsa ki bence artacak(ytd).
Kazanç da artar bence hocam. Ama temmuzda mining biterse işler karışabilir.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Biraz karışık cümle olmuş evet☺️.
4 ayda parasını amorte ediyor, böyle kazanmaya devam etse fena değil ama bilemiyorum.

Ethereum artarsa ki bence artacak(ytd).
Kazanç da artar bence hocam. Ama temmuzda mining biterse işler karışabilir.
Temmuz diyen de gördüm, haber sitelerinde 2021 in sonlarına doğru gelecek diye haberlerde okudum. Temmuz da olsa bile yaklaşık 2-2.5 böyle gittiğini düşünürsek kartın parasının yarısından çoğu çıkmış oluyor

Smtakm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Samet
Temmuz diyen de gördüm, haber sitelerinde 2021 in sonlarına doğru gelecek diye haberlerde okudum. Temmuz da olsa bile yaklaşık 2-2.5 böyle gittiğini düşünürsek kartın parasının yarısından çoğu çıkmış oluyor
Evet hocam haklısın, yarısını çıkarsa bile yeter bana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,702
Üyeler
163,539
Son üye
Caxi
Top Bottom