İkincisi A1 Türkçertx3080 alıp elimde 1660 süper ile 130 mh civarı minning yapmaya değer mi?
Gtx 1660 süper ile kazım yapıyorum, rtx 3080 alıp mining yapmaya değer mi diyorum hocam. Bu kadar kasmayın telefondan yazıyorum.Birincisi, *mining*
İkincisi A1 Türkçe
Biraz daha düzgün açıklarsan.
Şuan ki kurla devam etse 4 ayda parasını çıkartıyor ama bilemedim.Biraz riski var ama kartları ucuza bulabilirsen mantıklı bence (YTD). Kart fiyatları 2021 in sonuna kadar düzelmeyecek gibi gözüküyor. Eth 2.0 bile gelse başka coinler çıkıp ethereumun yerini alır bi şekilde devam eder diye düşünüyorum
Kasmıyorum usta biraz konuşma şeklim bu, yoksa iğneleyici bi amaçla değil daha ziyade espri amacıyla yazdımGtx 1660 süper ile kazım yapıyorum, rtx 3080 alıp mining yapmaya değer mi diyorum hocam. Bu kadar kasmayın telefondan yazıyorum.
2 hafta öncesine göre kazanç yaklaşık 3 katına çıktı böyle devam edeceğini çok sanmıyorum ama bi yandan ethereum artıyor bi yandan da dolar artınca devam da edebilir Hiçbir şey net değil ama şuanda çok iyi kazandırıyorGtx 1660 süper ile kazım yapıyorum, rtx 3080 alıp mining yapmaya değer mi diyorum hocam. Bu kadar kasmayın telefondan yazıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan ki kurla devam etse 4 ayda parasını çıkartıyor ama bilemedim.
Biraz karışık cümle olmuş evet.Kasmıyorum usta biraz konuşma şeklim bu, yoksa iğneleyici bi amaçla değil daha ziyade espri amacıyla yazdım
Bence gerek yok, miningi çok ciddiye alıp kazanç arttıktan sonra 2.-3. Kartı almayacaksınız normal kişisel pc ile küçük ölçü mininge devam daha mantıklı olur .
Ethereum artarsa ki bence artacak(ytd).2 hafta öncesine göre kazanç yaklaşık 3 katına çıktı böyle devam edeceğini çok sanmıyorum ama bi yandan ethereum artıyor bi yandan da dolar artınca devam da edebilir Hiçbir şey net değil ama şuanda çok iyi kazandırıyor
Temmuz diyen de gördüm, haber sitelerinde 2021 in sonlarına doğru gelecek diye haberlerde okudum. Temmuz da olsa bile yaklaşık 2-2.5 böyle gittiğini düşünürsek kartın parasının yarısından çoğu çıkmış oluyorBiraz karışık cümle olmuş evet.
4 ayda parasını amorte ediyor, böyle kazanmaya devam etse fena değil ama bilemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ethereum artarsa ki bence artacak(ytd).
Kazanç da artar bence hocam. Ama temmuzda mining biterse işler karışabilir.
Evet hocam haklısın, yarısını çıkarsa bile yeter bana.Temmuz diyen de gördüm, haber sitelerinde 2021 in sonlarına doğru gelecek diye haberlerde okudum. Temmuz da olsa bile yaklaşık 2-2.5 böyle gittiğini düşünürsek kartın parasının yarısından çoğu çıkmış oluyor